Helsingin nuorten yrittäjien hallituksen jäsen Noah Broms.
Helsingin Yrittäjien nuorten verkoston hallituksen jäsen, yrittäjä Noah Broms kertoi yrittäjätarinansa Malmin peruskoulun oppilaille.
1.6.2022 klo 16:35
Uutinen

Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkosto HYNY ja Senioriverkosto veivät yrittäjyystietoa 9.-luokkalaisille

Helsingin Yrittäjien verkostot ja kuusi paikallisyhdistystä tekevät monipuolista yhteistyötä helsinkiläisten oppilaitosten kanssa. Toukokuun lopussa Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkosto HYNY ja Senioriverkosto tekivät ensimmäistä kertaa yhteisen oppilaitosvierailun.

Nuorten yrittäjien verkosto HYNY:n hallituksen jäsen, yrittäjä Noah Broms yhdessä Senioriverkoston hallituksen jäsen Veli Vennon ja puheenjohtaja Jan-Eric Danielssonin kanssa kävivät 30.5.2022 kertomassa yrittäjyydestä Malmin peruskoulun 9.-luokkalaisille.

– Esityksessä kerroimme yrittäjyyteen liittyvät oleellisemmat seikat ja omat yrittäjätarinamme niin onnistumisine kuin vastoinkäymisineen – hauskojakaan sattumuksia unohtamatta. Reilu 50 oppilasta oli tullut kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheen ympäriltä. Juttua olisi riittänyt pidempäänkin, Senioriverkoston puheenjohtaja Jan-Eric Danielsson iloitsee.

Opettaja, etsitkö yrittäjää puhujaksi oppilaitosvierailulle?

Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistykset ja verkostot kertovat mielellään yrittäjyydestä. Ota yhteyttä alueesi paikallisyhdistykseen tai verkostoihimme. Yhteystiedot löydät täältä.

Kuva: Jan-Eric Danielsson