8.8.2019 klo 02:16
Uutinen

Helsingin Yrittäjien toimistolla uusia kasvoja: projektipäälliköksi Merja Suoperä ja järjestö- ja hankeassistentiksi Sanna Nylund

Elokuun alussa Helsingin Yrittäjien toimiston tiimiin liittyi kaksi uutta työntekijää. Merja Suoperä aloitti projektipäällikkönä ja koulutusasiantuntijana ESR-rahoitteisessa Vahva yrittäjyys -hankkeessa. Sanna Nylund toimii Helsingin Yrittäjien järjestöassistenttina ja Vahva yrittäjyys -hankkeen assistenttina. Tervetuloa tekemään töitä yrittäjyyden eteen!

Merja Suoperä Vahva yrittäjyys ESR-hankkeen projektipäälliköksi ja koulutusasiantuntijaksi

Projektipäällikkö ja koulutusasiantuntija Merja Suoperä vastaa Vahva yrittäjyys -hankkeen koulutuskokonaisuuden kehittämisestä yhdessä hanketiimin ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Suoperän työhön kuuluu yrittäjien sitouttamista hankkeeseen, hankekoulutusten suunnittelua ja järjestämistä sekä hankeviestintää. Ennen Helsingin Yrittäjiin tuloa Suoperä on toiminut muun muassa kuntoutusalan yrittäjänä. Hänellä on laajaa kokemusta myös erilaisista opetus-, kehittämis- ja innovaatiotehtävistä.

– Odotan innolla aitoja kohtaamisia yrittäjien kanssa ja sitä, että voimme olla läsnä yrittäjille ja kuulla heidän arjestaan. Uuden hankkeen kautta tarjoamme työvälineitä yrittäjien hyvinvointiin, talousosaamiseen ja yritysten kehittämiseen, Suoperä kertoo.

Sanna Nylund järjestö- ja hankeassistentiksi

Järjestö- ja hankeassistentti Sanna Nylundin toimenkuvaan kuuluu Helsingin Yrittäjien jäsenpalveluun ja järjestötoimintaan liittyviä tehtäviä. Nylund liittyy myös osaksi Vahva yrittäjyys -ESR-hankkeen kolmehenkistä tiimiä. Hän on aiemmin toiminut myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä erilaisissa organisaatioissa.

– Työ yrittäjäjärjestössä vaikuttaa monipuoliselta ja kiinnostavalta. Uskon, että Vahva yrittäjyys -hanke tulee olemaan hyödyksi monille yrittäjille, jotka kaipaavat päivitystä talousosaamiseensa, Nylund sanoo.

Helsingin Yrittäjien toimiston henkilökunnan nimitysuutisia elokuussa:

  • Jaana Tihtonen on nimitetty 1.8.2019 alkaen viestintäpäälliköksi.
  • Valpuri Aalto on nimitetty 1.8.2019 alkaen viestintäasiantuntijaksi.
  • Jäsenvastaava Susanna Ypyä on nimitetty 1.8.2019 alkaen myös hankeasiantuntijaksi.

Lisätietoja:

Tiina Oksala, toimitusjohtaja

tiina.oksala (at) yrittajat.fi

p. 040 548 1104

Yhteystiedot:

Merja Suoperä, projektipäällikkö ja koulutusasiantuntija

Vahva yrittäjyys -hanke

merja.suopera (at) yrittajat.fi

p. 040 773 2566

Sanna Nylund, järjestö- ja hankeassistentti

Vahva yrittäjyys -hanke

sanna.nylund (at) yrittajat.fi

p. 050 455 2301

Kuva: Jaana Tihtonen