K-etu.
9.3.2022 klo 17:54
Uutinen

Helsingin Yrittäjille uusi jäsenetu yhteistyössä K-kauppiaiden kanssa

Useat pääkaupunkiseudulla toimivat K-kauppiaat tarjoavat Helsingin, Espoon ja Vantaan Yrittäjien jäsenille tuotteitaan jäsenetuhintaan. K-jäsenetuyhteistyö käynnistyi viime vuonna Vantaalla ja Espoossa. Nyt lanseerattava uusi yhteistyömuoto tarjoaa kaikille Helsingin, Espoon ja Vantaan Yrittäjien jäsenille K-jäsenedut koko pääkaupunkiseudun alueella.

Alueen yrittäjäjärjestöt pitävät tärkeänä yhteistyötä paikallisten K-kauppiaiden kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on kannustaa yrittäjiä tukemaan toisiaan ja ostamaan tuotteita paikalliselta kauppiaalta – omalta yrittäjäkollegaltaan.

Yrittäjäjärjestöjen verkkosivuilla esitellään kaikki yhteistyössä mukana olevat pääkaupunkiseudun K-kaupat. Sivustot päivittyvät uusien K-kumppanien tullessa yhteistyöhön mukaan.

Tutustu yhteistyössä mukana oleviin K-kauppoihin K-etusivustolta ⟩

Seuraavat jäsenedut ovat voimassa 9.3.2022 alkaen:

  • K-Supermarketeissa ja K-Marketeissa elintarvikkeista -5 %, kerryttää myös Plussa-pisteitä.
  • K-Raudassa ja Intersportissa -8 %, ei kerrytä Plussa-pisteitä.
  • Neste K-huoltamoilla -10 % autopesuista + myymälästä elintarvike-etu 5 %, kerryttää myös Plussa-pisteitä.

Etu ei koske K-Plussa-tarjouksia, äidinmaidonkorvikkeita, tupakka-, alkoholi-, nikotiini-, pantti-, Postin ja Veikkauksen tuotteita, tuotemaisia palveluita eikä polttonesteitä. Tarkista kauppiaaltasi, voiko edun yhdistää muihin alennuksiin.

Jäsenedun saa näyttämällä kassalla pääkaupunkiseudun yrittäjäjärjestöjen voimassa olevaa jäsenkorttia (muovinen tai mobiili). Jäsenetu koskee yrittäjää perheenjäsenineen.

Jäsenkortin näyttäminen kassalla on tärkeää, sillä alennusta ei myönnetä jälkikäteen. Edut ovat voimassa vain jäsenetusivustolla mainituissa K-kaupoissa.


Lisätietoja:

Helsingin Yrittäjät, toimitusjohtaja Tiina Oksala, p. 040 548 1104, tiina.oksala@yrittajat.fi
Espoon Yrittäjät, toimitusjohtaja Erkki Pärssinen, p. 050 411 1104, erkki.parssinen@yrittajat.fi
Vantaan Yrittäjät, toimitusjohtaja Esa Mänttäri, p. 0400 557411, esa.manttari@yrittajat.fi