Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

16.5.2024 klo 15:23
Uutinen

Heta Vihervirta-Vuontelo jatkaa vuoden loppuun myös Kymen Yrittäjien johdossa

Maaliskuun alusta asti myös Kymen Yrittäjien aluejohtajana toiminut Heta Vihervirta Vuontelo jatkaa tehtävässä kuluvan vuoden loppuun saakka.

Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo on toiminut maaliskuun alusta alkaen oman toimensa ohella myös Kymen Yrittäjien aluejohtajana. Hän hoitaa Kymen aluejohtajan tehtävää vuoden loppuun asti.

Alun perin Kymen Yrittäjät ja Päijät-Hämeen Yrittäjät sopivat, että Päijät-Hämeen Yrittäjät tuottaa aluejohtajapalvelut Kymen Yrittäjille kesäkuun loppuun asti. Kymen ja Päijät-Hämeen Yrittäjien hallitukset ovat sopineet, että Vihervirta-Vuontelon aluejohtajan toimea jatketaan vuoden 2024 loppuun saakka. Päijät-Hämeen Yrittäjät tarjoaa myös muita henkilöstöresursseja Kymen Yrittäjien käyttöön.

-On hyvä, että Kymen Yrittäjien eteenpäin viemistä ja hallinnon kehittämistä voidaan jatkaa tällä järjestelyllä rauhassa vuoden loppuun asti. Tekemistä on edelleen paljon ja näin pystymme etenemään selkeästi ja suunnitelmallisesti, toteaa Heta Vihervirta-Vuontelo.

Vihervirta-Vuontelo on johtanut Päijät-Hämeen Yrittäjiä vuodesta 2019. Hän on ollut sitä en nen mm. Vakuutusyhtiö Pohjantähden aluejohtaja ja Fennian myyntijohtaja Etelä- ja Kaakkois-Suomessa.

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Juha Tähkänen, Päijät-Hämeen Yrittäjät, p. 0400 938 151
Vt. puheenjohtaja Johan Bardy, Kymen Yrittäjät, p. 0400 486 060
Toimitusjohtaja/Aluejohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo, Päijät-Hämeen Yrittäjät/Kymen Yrittäjät p. 0400 854 995