Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

3.2.2023 klo 21:56
Uutinen

Isonkyrön Yrittäjät vuoden paikallisyhdistys 2022

Suomen Yrittäjien 100–200 jäsenyrityksen yhdistyksistä parhaana palkittiin Isonkyrön Yrittäjät Etelä-Pohjanmaalta.

Yrittäjäjärjestön parhaat paikallisyhdistykset palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: 1–99, 100–200, 201–499 sekä yli 500 jäsenyritystä.

Suomen Yrittäjillä on 377 paikallisyhdistystä ja 61 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin. Palkinnot jaettiin yrittäjäjärjestön Vaikuttajafoorumissa Lappeenrannassa perjantaina 3. helmikuuta 2023.

Isonkyrön Yrittäjät puhaltaa yhteen hiileen

Yhdistyksen hallitus työskentelee vahvasti ja tunnetusti yhteen hiileen puhaltaen. Tämä yhteishenki on vaikuttanut positiivisesti jäsenkehitykseen.

  • Isonkyrön Yrittäjillä on tekemisen meininki kohdillaan, ja he ovat nostaneet sekä yrittäjäyhdistystä että paikallisia yrittäjiä hienosti esiin, mikä sitten lisää kiinnostusta yrittäjyyttä kohtaan sekä nostaa yrittäjämyönteisyyttä. Tästä työstä täytyy antaa suuri kiitos Isonkyrön Yrittäjien hallitukselle, kiittelee Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtajan sijainen Jussi-Pekka Kurikka.

Alueen yrittäjäyhdistysten Nuori Yrittäjyys Kyrönmaa -hanke on innostanut yrittäjyyteen. Hanke on erinomainen esimerkki nuoriin kohdistuvasta onnistuneesta yhteistyöstä ja vaikuttavasta toimintamallista.

  • Hankkeessa on mukana Isonkyrön Yrittäjien lisäksi Laihian ja Vähänkyrön yrittäjäyhdistykset. Hankkeen lisäksi yrittäjäyhdistykset tekevät muutakin yhteistyötä ja esimerkiksi heidän yhteiset tapahtumansa ovat keränneet hienosti osallistujia, Kurikka kertoo.

Muut palkitut olivat Juuan Yrittäjät, Ulvilan Yrittäjät sekä Porvoon Yrittäjät. Vuoden 2022 toimialajärjestö on Suomen kuljetus ja logistiikka SKAL. Kunniamaininnan sai Nokian Yrittäjät tuloksellisesta vaikuttamistyöstä ja myönteisestä jäsenkehityksestä.

Lisätietoja:

Jussi-Pekka Kurikka, toimitusjohtajan sijainen, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, 050 4755113

Kuvia palkituista on median vapaassa käytössä https://yrittajat.kuvat.fi/. Vaikuttajafoorumin palkintojenjaon kuvaa Nestori Lönngren.