22.5.2019 klo 13:54
Uutinen

Itä-Uudenmaan yrittäjillä aluepalaveri Myrskylässä.

Yrittäjien aluepalaverissa keskusteltiin alueellisen yhteistyön elävöittämisestä ja tiivistämisestä.

Naapureiden kesken välimatkat ovat kohtuullisia ja se mahdollistaa monenlaista yhteistyötä. Todettiin, että yhdessä olemme vahvempia ja seitsemän yhdistyksen yhteistyössä on voimaa. Myrskylän Yrittäjien puheenjohtaja Aku Eronen ehdotti nykyistä laajempaa viestintäyhteistyötä yhdistysten kesken. Lähes jokaisella paikallisyhdistyksellä ja paikkakunnalla on ainakin yksi heille tärkeä tapahtuma vuodessa, johon toivottaisiin tulijoita myös naapurikunnista. Viestimällä näistä naapurienkin tapahtumista kukin yhdistys omilla sivuillaan ja some-ryhmissään jne, tieto menisi laajemmalle joukolle ja mahdollistaisi suuremman osallistujamäärän. Kaikki hyötyisivät, eikä tästä aiheutuisi lisäkustannuksia. Sovittiin, että näin toimitaan jatkossa.

Tilaisuudessa oli muutenkin sellainen henki, että halutaan tehdä yhteistyötä Itä-Uudenmaan yrittäjyyden ja elivoimaisuuden parantamiseksi.

Osallistujat kiittelivät aluepalaverin tarjoilua.

Näitä aluetapaamisia päätettiin jatkaa säännöllisesti. Tilaisuuden koollekutsuja oli Uudenmaan Yrittäjät myrskyläläisten aloitteesta. Puhetta palaverissa johti UY:n varapuheenjohtaja Mari Ståhls.

Teksti: Aku Eronen, pääkuva Anne-Marie Suomu, tarjoilukuva Aku Eronen.

Myrskylän Yrittäjät kotisivu: https://www.yrittajat.fi/paikallisyhdistykset/myrskylan-yrittajat/