1.8.2018 klo 11:39
Uutinen

Jäsen, vastaa kyselyyn ja vaikuta yrittäjien työterveyshuollon kehittämiseen

Helsingin Yrittäjät on kilpailuttanut työterveyshuollon jäsenyrityksille yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa. Jos olet tutustunut kilpailutettuihin työterveyshuoltopalveluihin, pyydämme näkemystäsi puitesopimuksen hyödyllisyydestä. Vastaa kyselyymme 31.8.2018 mennessä.

Helsingin Yrittäjät jatkaa työterveyshuollon kehittämistä yhdessä Työterveyslaitoksen kanssa ja pyydämme jäseniltä myös ehdotuksia palvelujen parantamiseksi.

Kyselyn työterveyshuollosta toteuttaa Työterveyslaitos yhdessä Helsingin Yrittäjien kanssa. Vastaa kyselyyn 31.8.2018 mennessä alla olevasta linkistä. Aikaa tähän kuluu noin viisi minuuttia. Kiitos vastauksistasi!

>> Vastaa kyselyyn tästä

Helsingin Yrittäjät kilpailutti yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa työterveyshuollon jäseniään varten. Tavoitteena on helpottaa jäsenyritysten työterveyshuoltopalveluiden hankintaa sekä varmistaa, että palveluilla on asianmukainen hinta-laatu -suhde. Kilpailutuksen tuloksena Helsingin Yrittäjät valitsi kaksi palveluntarjoajaa, joiden kanssa on solmittu puitesopimus työterveyshuoltopalveluista jäsenyrityksille. Sopimuskumppanit ovat Terveystalo Oyj ja Täsmä Työterveys Oy. Tutustu puitesopimuskumppaneihin ja tietopakettiimme tästä.