8.3.2018 klo 11:33
Uutinen

Jäsenretki Mamma Mia – Musikaaliin 5.5.2018

Yksi Suomen massiivisimmista musikaalituotannoista saa ensi-iltansa toukokuussa 2018 upouudessa Messukeskus Amfi -teatterissa. Esityksiä on luvassa rajoitettu määrä 4.5-2.6.2018. Lähde mukaan jäsenretkelle nauttimaan ainutlaatuisesta elämyksestä yhdessä!

Yksi Suomen massiivisimmista musikaalituotannoista saa ensi-iltansa toukokuussa 2018 upouudessa Messukeskus Amfi -teatterissa. Esityksiä on luvassa rajoitettu määrä 4.5-2.6.2018. Päärooleissa nähdään muun muassa Laura Voutilainen, Nina Tapio, Johanna Kokko ja nuori lupaus Petra Pääkkönen. Voit tutustua koko esiintyjäkaartiin täällä.

Musikaalin 22 ABBA-hittiä on kääntänyt loistavista sanoituksistaan tunnettu Paula Vesala. Suomenkielisiä versioita ei tulla julkaisemaan erikseen, joten kappaleet voi kuulla ainoastaan paikan päällä.

Mukaansatempaavan tarinan tapahtumapaikkana on kuvankaunis kreikkalainen saari. Donnan, nelikymppisen yksinhuoltajan, tytär Sofia on menossa naimisiin. Sofia ei tiedä, kuka hänen isänsä on, mutta luettuaan äitinsä päiväkirjan hän tajuaa, että isäehdokkaita on peräti kolme. Hän kutsuu kaikki kolme miestä häihinsä salaa. Yksi miehistä on hänen isänsä, mutta kuka?

Lähde mukaan selvittämään kuka on isä ja nauttimaan ainutlaatuisesta ja harvinaislaatuisesta musikaalielämyksestä.

Hinta 100€/henkilö sisältää musikaali lipun(esitys alkaa klo.14.00) lisäksi herkullisen kolmen ruokalajin illallisen alkujuomineen ravintola Mamma Rosassa esityksen jälkeen. Kouvolan Yrittäjät järjestää tapahtumaan bussikuljetuksen pienten eväiden kera.

Ilmoittaudu pian mukaan, lippuja on rajoitettu määrä! Ensimmäiset 30 mahtuu mukaan!

Ilmoittautumiset: kouvolan@yrittajat.fi tai 0408355031(Mia)