22.4.2021 klo 11:22
Uutinen

Jyväskylän Yrittäjät nostaa yrittäjän jaksamisen keskiöön

Jyväskylän Yrittäjät on käynnistänyt Y-luku-kampanjan, jonka tavoitteena on kannustaa yrittäjiä olemaan yhteydessä toisiinsa ja levittää vertaistukea sekä kuuntelevia korvia viruksen tavoin.

Emme voi muuttaa olemassa olevaa maailman tilannetta, mutta voimme olla itse läsnä toisillemme. Me voimme kysyä toisiltamme, mitä kuuluu ja huolehtia toisten yrittäjien jaksamisesta. Kampanjamme aikana seuraamme Y-lukua, joka tarkoittaa kohdattujen yrittäjien määrää. Kannustankin kaikkia jyväskyläläisiä yrittäjiä lähtemään kampanjaamme mukaan. Soita yrittäjäystävällesi, kysy kuulumisia ja käy painamassa Jyväskylän Yrittäjien sivuilla Y-luku painiketta, Jyväskylän Yrittäjien Mikko Pitkänen kannustaa.

Kasvatetaan yhdessä Y-lukua – huolehditaan yrittäjien jaksamisesta

Milloin olet viimeksi kysynyt toiselta yrittäjältä, mitä kuuluu? Yrittäjät ovat olleet viimeisen vuoden verran vaikeassa tilanteessa. Osalle pandemia on näkynyt enemmän, osalle vähemmän. Siitä huolimatta olemme kaikki samassa veneessä.

Kampanjaan mukaan lähteminen ei vaadi suuria. Riittää, että olet kiinnostunut yrittäjien jaksamisesta ja olet valmis kysymään ja kuulemaan mitä yrittäjäkollegalle kuuluu, avaa Jyväskylän Yrittäjien Mikko Pitkänen.

Y-luvun kerryttäminen tiivistettynä:

  • Kysy toiselta yrittäjältä, mitä hänelle kuuluu. Kohtaaminen voi tapahtua kaupassa, asioidessa toisen yrityksessä tai soitolla.
  • Löydät kampanjasivulta tietoa ja linkkejä, joista voi olla apua yrittäjälle
  • Kerro yrittäjälle Y-luku kampanjasta ja kannusta kysymään yrittäjätoverien kuulumisia
  • Kun olet kohdannut yrittäjän, käy painamassa Y-nappia Y-luvun sivulla
  • Näin saamme aikaan ketjureaktion

Kampanja on maksuton ja siihen osallistuminen vie vain hetken. Tutustu Jyväskylän Yrittäjien kampanjasivuun, josta löydät lisäapua puheluun, sekä Y-napin, jota painamalla voit merkitä, montako yrittäjää kontaktoit.

Täältä löydät kampanjasivun: www.yluku.fi

Lisätietoja

Mikko Pitkänen p. 050 087 4480, mikko.pitkanen@propellerhat.co

Jari Parkkisenniemi p. 050 355 5087, jyvaskylan@yrittajat.fi