Savon Yrittäjien hallitus 2023- vasemmalta oikealle Harri Piipponen, Minna Asikainen, Janne Parkkila, Kalevi Hilli, Päivi Anias, Petteri Virranta ja Joel Jokelainen. Kuvasta puuttuvat Sari Mielonen ja Aki Karkulahti.
12.11.2022 klo 19:05
Uutinen

Kalevi Hillistä Savon Yrittäjien uusi puheenjohtaja

Kalevi Hilli (Iisalmen Yrittäjät) valittiin Savon Yrittäjien puheenjohtajaksi 12.11.2022 Kylpylähotelli Kunnonpaikassa pidetyssä Savon Yrittäjien syyskokouksessa. Puheenjohtajan pesti alkaa vuoden 2023 alusta, jolloin tehtävänsä jättää nykyinen puheenjohtaja Tarja Arbélius.

Kalevi Hillillä on yli 40 vuoden työkokemus eri tasoisissa rahoitusalan ja vakuutusalan johtotehtävistä eri puolelta Suomea. Tehtävät ovat liittyneet koko ajan yritysten kanssa työskentelyyn. Hillillä on nykyisin oma konsultointialan yritys, Hilli consulting. Kalevi Hilli on Iisalmen Yrittäjien puheenjohtaja. Tästä tehtävästä hän luonnollisesti luopuu aloittaessaan aluejärjestön puheenjohtajana.
Hilli näkee Savon Yrittäjien puheenjohtajana tärkeäksi roolikseen paikallisyhdistysten ja maakunnan yrittäjien yhteistyön.

– Haluan, että opettelemme tekemään asioita enemmän yhdessä. Yhdessä onnistuminen on paras palkinto kaikille. Tämä hieno yrittäjäjärjestömme antaa meille verkoston ja kaikki yhteistyön avaimet. Aloitan puheenjohtajan tehtävän nöyränä, mutta innolla, sanoo Kalevi Hilli.

Varapuheenjohtajat
Savon Yrittäjien varapuheenjohtajiksi valittiin Päivi Anias (Joroisten Yrittäjät) ja Janne Parkkila (Kuopion Yrittäjät). Varapuheenjohtajien kaudet ovat puheenjohtajan tapaan kaksivuotisia alkaen vuoden 2023 alusta.

Hallitus
Syyskokouksessa valittiin myös Savon Yrittäjien hallituksen erovuoroisten tilalle. Uusina valittiin Minna Asikainen (Varkauden Yrittäjät), Aki Karkulahti (Kuopion Yrittäjät), Sari Mielonen (Kuopion Yrittäjät) ja Harri Piipponen (Iisalmen Yrittäjät). Hallituksessa entisinä jäseninä jatkavat Joel Jokelainen (Sonkajärven Yrittäjät) ja Petteri Virranta (Siilinjärven Yrittäjät).

Lisätietoja:
Savon Yrittäjät

puheenjohtaja vuoden 2023 alusta
Kalevi Hilli
p. 040 551 1402
kalevihilli@gmail.com

toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren
p. 0400 404 346
paula.aikio-tallgren@yrittajat.fi