23.3.2020 klo 17:00
Uutinen

Kannattaa katsoa nämä Yrittäjien tietoiskut – saat tärkeitä vinkkejä koronataisteluun

Milloin yrittäjä voi saada työttömyysturvaa? Entäpä tartuntatautipäivärahaa? Mikä auttaa yrittäjää jaksamaan? Tai miten keskeytetään yritystoiminta? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastaukset, kun katsot netissä Yrittäjien järjestämät tietoiskut.

Tiistaina 24.3. kello 9.30 järjestetään ilmainen tietoisku otsikolla Yrityksen tärkein pääoma – yrittäjän mielenterveys. Millä taidoilla mielenterveyttä rakennetaan ja vahvistetaan?

Mitä tekemistä mielenterveydellä on yrityksen tulos- ja taselaskelmien kanssa?

Koulutus on osa MIELI Suomen Mielenterveys ry:n ja Suomen Yrittäjät ry:n yhteistyössä kehittämää Yrittäjäkilta-toimintaa, jolla tuetaan pien- ja yksinyrittäjien jaksamista. Kouluttajana on suunnittelija Paula Noresvuo MIELI ry:stä.

Varaa paikkasi koulutukseen tästä.

Tervehdytä, keskeytä vai lopeta?

Tiistaina 24.3. kello 11.30 alkaa ilmainen tietoisku yritystoiminnan tervehdyttämisestä, keskeyttämisestä ja lopettamisesta. Miten jatkan toimintaa, kun kassavirta ehtyy?

Miten keskeytän yritystoiminnan koronakriisin ajaksi? Entä miten yritystoiminta lopetetaan hallitusti, jos siihen on tarvetta? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä tietoiskussa. Puhujana on Suomen Yrittäjien asiantuntija, juristi Karoliina Katila. Ilmoittaudu mukaan tästä. https://register.gotowebinar.com/register/315254578687484172

Millainen on yrittäjän sosiaaliturva?

Kun yrittäjä sairastuu, millainen on hänen sosiaaliturvansa? Milloin yrittäjä voi saada työttömyysturvaa tai asumistukea ja toimeentulotukea?

Entäpä tartuntatautipäivärahaa? Mitä muuta tukea voi saada? Näihin kysymyksiin saat vastauksia tietoiskussa, joka järjestetään keskiviikkona 25.3. kello 17.30. Puhujana on työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén Suomen Yrittäjistä.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

toimitus(at)yrittajat.fi