17.11.2018 klo 19:02
Uutinen

Kauniaisten Vuoden yrittäjä 2018: Jenny Langenskiöld – Soffan verhoomo – Möbeltapetsering

Kauniaisten Yrittäjien hallitus osoittaa Vuoden yrittäjä valinnallaan tukensa yrittäjälle, joka on käden taitojen kiistaton ammattilainen. Yrittäjä Jenny Langenskiöld on asiakkaidensa arvostama ja aktiivinen jäsen yrittäjäyhteisössämme.

Hallitus arvostaa Jennyn pyrkimystä minimoida käytettyjen materiaalien hävikki. Kierrätys on Soffan Verhoomon verstaalla kunniassa. Muita korostettavia asioita Jennyn asiakaslähtöisessä liikeideassa ovat selkeä ja helppotajuinen kotisivusto, ihanat koukuttavat ennen ja jälkeen kuvat Instagramissa ja täydellinen palvelukonsepti.

Hallitusta viehättää myös Jennyn ja hänen yrityksensä monipuolisuus. Verhoomo tarjoaa palveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Verhoomon kautta voi ostaa kankaita. Jenny neuvoo ja opastaa, jos joku haluaa itse verhoilla huonekalunsa. Korjausompelua, sisustusverhoilutöitä, julkisten tilojen verhoilua. Eräs ruotsinkielinen Jennyn asiakas osui naulan kantaan sanoessaan: Allt är möjligt!

Jenny, ei vaan tarjoa opiskelupaikkoja alansa opiskelijoille vaan kouluttautuu myös itse. Tuoreimpana todisteena tästä keväällä saatu Työtehoseuran mestarinpaperit.

Käsityöläinen, Yrittäjä Jenny Langenskiöld taikoo yrityksessään Soffan Verhoomo – möbeltapetsering vanhasta, ei vain uutta vaan uniikkia.