Kuva: Getty Images
7.4.2024 klo 07:34
Uutinen

Kauppaneuvos Kyösti Kakkonen ryöpyttää SAK:ta I-P:ssa – ”Härski ideologinen valtapeli, jossa kysymyksessä ei ole ainakaan työntekijöiden etu”

Kauppaneuvos Kyösti Kakkonen arvostelee voimakkaasti SAK:ta ja poliittisia lakkoja Ilkka-Pohjalaisessa julkaistussa mielipidekirjoituksessaan.

Kauppaneuvos Kyösti Kakkonen kirjoittaa Ilkka-Pohjalaisessa, että ”yhä useampi SAK:n jäsen pettyneenä liiton vastuuttomasta toiminnasta on tehnyt omat johtopäätöksensä ja äänestänyt jaloillaan”.

– Kun eläkeläiset ja opiskelijat otetaan pois jäsenmääristä, on todellisia jäseniä enää vain noin 500 000 ja jäsenkato vain kiihtyy. Sitä vastoin Loimaan kassana tunnetun Yleisen työttömyyskassan jäsenmäärä kasvoi viime vuonnakin yli 57 000 jäsenellä, Kakkonen jatkaa kirjoituksessaan.

Kakkonen kirjoittaa ”SAK:n ay-patruunoiden toimivan itsekkäästi pitäen kiinni omasta menneisyyden valtakuplastaan”.

– Kysymyksessä on härski ideologinen valtapeli, jossa kysymyksessä ei ole ainakaan työntekijöiden etu, vaan jossa näyttää olevan kysymyksessä SAK:n heikkoitsetuntoisten ay-patruunoiden omat henkilökohtaiset merkittävät taloudelliset edut ja vallanhimo, Kakkonen ryöpyttää kirjoituksessaan.

– Tämän kapinaliikkeen vaikutuksesta yritykset ja työntekijät, kaikki yhdessä tulevat kärsimään, kauppaneuvos jatkaa.

Lue Kyösti Kakkosen koko kirjoitus tästä.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus