28.9.2022 klo 14:45
Uutinen

Keski-Uudeltamaalta kuusi uusi yritystä TOP 60 -yritysten joukkoon Vuoden kasvuyritys -kisassa

Sipoolainen Alarauta, tuusulalaiset Paloturvapalvelut ja Kuivalihakundi ja keravalainen Ottowatti pääsivät Keski-Uudenmaan Kasvupolulta Kasvu Openin TOP 60 -joukkoon.

Lisäksi Keski-Uudenmaan alueelta TOP 60 -joukkoon valikoituivat Reactored EDTECH Kasvupolulta sekä Duo Product Uudistuvan teollisuuden Kasvupolulta.

Lue lisää Kuivalihakundista täältä ja Paloturvapalveluista täältä.

TOP 60 -yritykset valittiin Kasvu Openin yli 200:sta Kasvupolku-sparraukseen osallistuneesta yrityksestä. TOP 60:een valikoitui tasaisesti yrityksiä kaikista Kasvupolku-ohjelmista. 

– Joukossa on yrityksiä ympäri Suomen ja läpi toimialojen. Mukaan mahtuu uniikkeja toimintamalleja ja aluevaltauksia, mutta myös perinteisiä toimialoja. Monet perinteisiltä toimialoilta tulevat yritykset ovat mullistamassa ja uudistamassa omaa toimialaansa, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä kertoo.

Katso TOP 60 -yritykset (pdf)

Kasvupolku-ohjelma kannustaa kasvuun

Kasvupolku-ohjelmat ovat sparrausohjelmia kasvuhaluisille pk-yrityksille. Kasvupolku-ohjelman aikana yritykset ovat tavanneet useita asiantuntijoita eli sparraajia henkilökohtaisissa tapaamisissa.

TOP 60 -yritysten valinta on pohjattu sparraajien arvioihin sekä kunkin Kasvupolku-ohjelman tuomariston arvioihin. Tuomariston jäsenet ovat saaneet tutustua yritysten kasvusuunnitelmiin ja edistymiseen ohjelman aikana, ja antaa äänensä kasvun kannalta potentiaalisimmille yrityksille.

TOP 60 -joukosta valitaan vuoden kasvuyritykset 

TOP 60 -yrityksiä sparrataan kasvuun lokakuisessa sparrauspäivässä. Yritykset tapaavat siellä sparrajien lisäksi Kasvu Openin valtakunnallisen tuomariston, joka kaventaa yritykset TOP 10 -joukkoon.

Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo valitsee vuoden kasvuyritykset sarjoissa pieni ja keskisuuri. Vuoden kasvuyritykset valitaan Kasvu Open Karnevaalissa 3.11.2022.