Fondian toimitusjohtaja Harri Savolainen ja kumppanuudesta vastaava juristi Katariina Kuusiluoma sekä Espoon Yrittäjien toimitusjohtaja Esa Kinnunen.
25.4.2024 klo 14:36
Uutinen

Kippis kumppaneille – Espoon Yrittäjät vierailivat afterworkien ja tekoälyn merkeissä kumppanilakitoimistossaan Fondialla

Viileä kevätilta lämpeni nopeasti, kun Espoon Yrittäjät vierailivat 11.4.2024 kumppanilakitoimistolla Fondialla kilistäen keväälle ja juhlistaen uutta kumppanuutta. Ilta tarjosi mahdollisuuden tutustua lähemmin muihin jäsenyrityksiin ja Fondian juristeihin. Tunnelma olikin iloisen keskusteleva ja rento.

Tilaisuus alkoi Fondian toimitusjohtajan Harri Savolaisen ja Espoon Yrittäjien toimitusjohtajan Esa Kinnusen tervetuliaissanoilla, jonka jälkeen Fondialla kumppanuutta yhdessä Espoon Yrittäjien kanssa rakentava ja siitä vastaava juristi Katariina Kuusiluoma tutustutti yrittäjät Fondian tarinaan ja palveluihin.

Fondian tarina ei ole pelkkä kertomus menestyksestä, vaan se on tarina sitoutumisesta ja intohimosta muuttaa lakimaailmaa ja tehdä lakipalveluista saavutettavampia kaikille yrityksille. Fondia haluaa olla erikokoisten yritysten kumppani lakiasioissa.

Ei ole sellaista yritystä, joka olisi Fondialle liian pieni, vaikka Fondian asiakassalkkuun kuuluvat myös suuryritykset.

Katariina Kuusiluoma

Jos yrityksellä on juridinen tarve tai ongelma, yritystä autetaan. Mistä sitten tietää, onko niitä juridisia tarpeita? Tietenkin kartoittamalla oman yrityksen asiat. Aloittaa voi jopa maksuttomasti käyttämällä Legal Health Check -työkalua.

Fondia 20 vuotta

Tänä vuonna 20 vuotta täyttänyt Fondia kuuluu nykyään Suomen kymmenen suurimman lakitoimiston joukkoon. Lakipalveluiden tarjoajana Fondian vahva ja proaktiivinen sitoutuminen asiakkaidensa menestykseen ja liiketoiminnan juridiseen turvaamiseen ovat olleet keskeisiä tekijöitä, jotka ovat vieneet yritystä eteenpäin jo kahden vuosikymmenen ajan. Fondia tarjoaa lakipalveluita perinteisten yksittäisten toimeksiantojen lisäksi myös jatkuvana kuukausipalveluna asiakkaan tarpeiden mukaan. Lisäksi omistajayrittäjille on tarjolla Fondia Family -palvelut eli perhejuridiikan palvelut, kuten mahdollisuus laatia oma edunvalvontavaltakirja, testamentti ja avioehto. Nämä asiakirjat kuuluvat ehdottomasti omistajayrittäjän asiakirjasalkkuun ja niitä kannattaa myös aika ajoin päivittää – aivan kuten vakuutuksiakin.

“Pysähdy, ota se aika tärkeiden asioiden äärellä ja hoida omat lakiasiat kuntoon”,

oli Katariinan viesti kaikille yrittäjille.

Afterworkien teemana tekoäly

Afterworkien varsinaiseksi asiateemaksi oli valikoitunut ajankohtainen ja kaikkien huulilla tai ainakin silmissä vilisevä ja korviin kantautuva kirjainyhdistelmä AI. Illan aikana kuultiin innostava ja kannustava tarina Boostwith.ai:n tekoälymatkasta Heikki Lehmuskosken kertomana.

Heikki Lehmuskoski, Boostwith.ai

Myös tekoälyn juridisia kysymyksiä raapaistiin, kun Fondian juristit Arttu Ruukki, Salha Hanna, Pauliina Pottonen ja Henna Tolvanen valottivat tekoälyn oikeudellisia näkökohtia, kuten EU:n tekoälysäädöstä sekä tietosuojaan, työoikeuteen ja immateriaalioikeuksiin liittyviä kysymyksiä sekä konkreettisia käytännön toimia aloittaen aina yrityksen oman tekoälypolitiikan laatimisesta. Tärkeitä asioita ottaa huomioon nämä juristienkin näkemykset, sillä tekoälyn huikeita mahdollisuuksia kannattaa hyödyntää ja tutkia turvallisuudesta tinkimättä.

Yhteiset afterworkit tarjosivat kuitenkin enemmän kuin pelkän tilaisuuden rentoutua ja jutella mukavia. Se oli tilaisuus avata mieli tekoälyn mahdollisuuksien maailmaan ja luoda siteitä, jotka voivat kestää pitkälle tulevaisuuteen. Seikkailu alkakoon toinen toistamme tukien ja opastaen.

Lakiapua jäsenhintaan Fondialta

Jos kaipaat lakiapua yrityksesi lakiasioita tai omissa henkilökohtaisissa lakiasioissa, niin ota rohkeasti yhteyttä Fondiaan. Fondian juristit sparrailevat mielellään ja auttavat hahmottamaan, kuinka edetä asiassa. Saat myös hinta-arvion jäsenetuja unohtamatta. Halutessasi voit olla suoraan yhteydessä Espoon Yrittäjien omaan kontaktihenkilöön Katariinaan.

Tutustu Fondian tarjoamiin lakipalveluihin täällä >