15.3.2020 klo 16:05
Uutinen

Korona-webinaarit yrittäjille ovat keränneet tuhansia osallistujia – Vastaukset askarruttaviin kysymyksiin yhdeltä luukulta

Mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista omaan toimeentuloon ja yritystoimintaan? Tämä selviää yrittäjäjärjestön webinaareista, jotka ovat avoinna myös ei jäsenille.

SY järjesti suuren kysynnän vuoksi tietoiskuja myös viikonloppuna. Kaikki webinaareihin ilmoittautuneet saavat tietoiskun tallenteen sähköpostitse.

Tulevat webinaarit löytyvät koulutuskalenterista www.yrittajat.fi/koulutus. Kaikki koronasta yrittäjille -webinaari keskittyy työnantajakysymyksiin ja yksinyrittäjien asioihin keskittyy Kaikki koronasta yksinyrittäjille. Infoja järjestetään päivittäin maanantaista torstaihin. Mukaan pääsee myös infon aikana, eli ilmoittautumislinkit ovat auki webinaarin loppuun saakka.

Suomen Yrittäjien koulutuspäällikkö Heidi Jäntin mukaan Yksinyrittäjä tietoiskussa käydään läpi useimmin kysyttyjä kysymyksiä sekä asioita, mitä yksinyrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista omaan toimeentuloon ja yritystoimintaan.

Aiheina muun muassa yritysten väliset sopimukset, kuluttajasopimukset sekä yrittäjän toimeentulo ja yrittäjän oma sairastuminen.

– Kaikki koronasta yrittäjälle -tietoiskussa käydään läpi useimmin kysyttyjä kysymyksiä sekä asioita mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan. Aiheina ovat muun muassa yritysten väliset sopimukset, kuluttajasopimukset, työsuhteisiin, palkanmaksuun ja lomautuksiin liittyvät asiat sekä yrittäjän toimeentulo ja yrittäjän oma sairastuminen.

Webinaarit jatkuvat tulevalla viikolla

Kouluttajina toimivat Suomen Yrittäjien työmarkkinatiiimin asiantuntijat Janne Makkula, Harri Hellstén, Atte Rytkönen ja Albert Mäkelä.

Jäntti rauhoittelee yrittäjiä, jotka eivät vielä ole hakeutuneet webinaarin pariin. Kaikki halukkaat mahtuvat mukaan.

– Tähän mennessä osallistujia, ilmoittautujamäärissä laskettuna, on jo tuhansia.

Tulevat tietoiskut löytyvät www.yrittajat.fi/koulutus.

Riikka Koskenranta

riikka.koskenranta (at) yrittajat.fi