12.1.2023 klo 15:42
Uutinen

Kouvolan Yrittäjät vuoden 2022 paikallisyhdistysfinaalissa

Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain useammassa eri kategoriassa vuoden paikallisyhdistyksen. Kouvolan Yrittäjät on ehdolla vuoden 2022 paikallisyhdistykseksi 201-499 jäsenen kategoriassa.

Suomen Yrittäjät teettävät kyselyn vuosittain paikallisyhdistyksille, minkälaisia toimia paikallisyhdistys on tehnyt vuoden mittaan yrittäjä- ja yritysmyönteisyyden saralla, ja kuinka aktiivinen paikallisyhdistys on esimerkiksi kaupungin elinvoiman edistämisessä. Eri kokoluokkien kategorioissa arvioitavia asioita ovat muun muassa alueellinen vaikuttaminen, jäsenten saama hyöty, viestintä ja järjestötoiminta.

– Kouvolan Yrittäjät on tehnyt pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti alueellista vaikuttamistyötä niin kaupungin kuin kaupungin elinkeinoyhtiön kanssa. Kouvolan yrittäjät on tietoisesti pyrkinyt vaikuttamaan kaupungin elinkeinopoliittiseen ilmapiiriin ja yritysmyönteisyyteen esittäen näihin myös ratkaisumalleja. Konkreettisena esimerkkinä voi nostaa esimerkiksi hankintapolitiikan ja hankintayhteistyön kehittämisen, sanoo Kouvolan Yrittäjien puheenjohtaja Jari Liikkanen.

– Lisäksi vuoden 2022 aikana on luotu täysin uusi tapahtumakonsepti alueen yrittäjien keskinäisen verkostoitumisen kehittämiseksi. Verkostoidutaan.fi -tapahtumakonsepti on otettu jäsenistössä hyvin vastaan ja konseptia tullaan kehittämään edelleen mahdollisimman hyvin yrittäjiä palvelevaksi kokonaisuudeksi. Tapahtumakonsepti tullaan vuoden 2023 aikana kotiuttamaan Synergiakeskus Kohoaan, jonka perustamisesta on aikanaan aloitteen tehnyt Kouvolan yrittäjäyhdistys, toteaa Kouvolan Yrittäjien puheenjohtaja Liikkanen.

Vuoden 2022 paras paikallisyhdistysfinalistit – sarjassa 201-499 jäsentä (aakkosjärjestyksessä)
1. Heinolan Yrittäjät, Päijät-Hämeen Yrittäjät
2. Janakkalan Yrittäjät, Hämeen Yrittäjät
3. Kouvolan Yrittäjät, Kymen Yrittäjät
4. Nokian Yrittäjät, Pirkanmaan Yrittäjät
5. Ulvilan Yrittäjät, Satakunnan Yrittäjät

Parhaat paikallisyhdistykset palkitaan jäsenmäärän mukaan neljässä eri sarjassa:
alle 100 jäsenyritystä
100-200 jäsenyritystä
201-499 jäsenyritystä
yli 500 jäsenyritystä.

Voittajat julkistetaan ja palkitaan Vaikuttajafoorumissa 3.2.2023 Holiday Club Saimaalla, Lappeenrannassa.
Katso kaikki finalistit täältä.

Lisätietoja:
Kari Jääskeläinen, Kymen Yrittäjät, aluejohtaja, 0440 581 030
Jari Liikkanen, Kouvolan Yrittäjät, puheenjohtaja, 050 598 8399