4.5.2020 klo 16:49
Uutinen

Kuinka haen yritystukia tai minkä verkkokauppa-alustan valitsen – Katso nämä Yrittäjien tietoiskut

Suomen Yrittäjät järjestää kaikille yrittäjille avoimia ja maksuttomia tietoiskuja muun muassa Business Finlandin ja ELY-keskuksen rahoituksen hakemisesta sekä verkkokauppa-alustan valitsemisesta. Etäkoulutuksiin on helppo osallistua.

Sopivan verkkokauppa-alustan valinta

7.5. klo 9:30–10:30

Tässä tietoiskussa käsitellään sitä, millä tavoilla nykyistä sivustoa toi tehdä verkkokauppamaisemmaksi, ja miten olemassa olevaan sivustoon voi lisätä verkkokauppa-ominaisuuden.

Tietoiskussa esitetään myös esimerkit siitä, miten voi perustaa verkkokaupan, jos budjetti on muutamia satoja euroja tai jopa kymmeniätuhansia.

Milloin pärjää valmiskaupparatkaisulla, ja milloin tarvitaan räätälöidympi ratkaisu ja isompi budjetti?

Ilmoittaudu etäkoulutukseen tästä.

Tietoiskun puhujana on Perttu Tolvanen North Patrol Oy:stä. Hän onverkkokauppojen suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija.

Tolvanen on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. Yritys on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit.

Miten yrittäjä varmistaa kilpailukykyisen osaamisen?

6.5. klo 9:30–10:30

Juuri nyt yrittäjän on erityisen tärkeä pysähtyä katsomaan tulevaisuuteen ja pohtia omaa sekä yrityksen osaamista. Miten jatkossa varmistetaan kilpailukykyinen osaaminen?

Tässä tietoiskussa käydään läpi, että minkälaisia yrittäjille tarkoitettuja koulutusvaihtoehtoja ja rahoitusmalleja on tarjolla. Miten koulutukset käytännössä toteutetaan ja rahoitetaan? Suomen Yrittäjät toteuttaa kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarin yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa. Se on kouluttanut satoja yrittäjiä viimeisten vuosien aikana. Kuulet webinaarissa myös kokemuksia yrittäjyyden koulutuksista.

Asiantuntijoina Rastor-instituutin tarjoomapäällikkö Jenni Heinonen, liiketoimintapäällikkö Tuomo Talvitie ja oppisopimuspäällikkö Marjo Selkinen.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 5.5. klo 12.00.

Poikkeusrahoituksen hakeminen ELY-keskukselta

6.5. klo 14:00

Suomen Yrittäjät ja ELY-keskus järjestävät tietoiskun ELY-keskusten yrityksen kehittämisavustuksen hakemisesta.

Tietoiskussa yrittäjät saavat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Kuka tukea voi saada? Mitkä ovat hakemisen kriteerit ja mihin tukea voi saada? Miten tukea haetaan?

Tietoiskuun kuuluu myös kysymyksiä & vastauksia -osio, jossa ELY-keskuksen asiantuntija, yksikön päällikkö Jaakko Ryymin vastaa tietoiskun aikana esitettyihin kysymyksiin.

Ilmoittaudu tästä.

Kehitysrahoituksen hakeminen Business Finlandilta

12.5. klo 13:00

Kärsiikö yrityksesi liiketoiminta koronaepidemian vaikutuksista? Suomen Yrittäjät ja Business Finland järjestävät tietoiskun Business Finlandin liiketoiminnan kehitysrahoituksen hakemisesta.

Tässä etäkoulutuksessa saat vastauksia muun muassa siihen mihin rahoitusta voi käyttää ja kuinka paljon rahoitusta voi saada, miten sitä haetaan ja mitä pitää ottaa huomioon hakulomaketta täyttäessään.

Tietoiskuun kuuluu myös kysymyksiä & vastauksia -osio, jossa Business Finlandin asiantuntija, senior director Kari Komulainen vastaa tietoiskun aikana esitettyihin kysymyksiin.

Ilmoittaudu tästä.

Tutustu myös koulutustallenteisiin

Yrittäjien koulutuksia voi katsoa myös tallenteina. Näin voit kehittää osaamistasi juuri silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Katso esimerkkejä korona-koulutustallenteista täältä ja muista suosituista koulutustallenteistamme täältä.

toimitus(at)yrittajat.fi