3.4.2024 klo 05:52
Uutinen

Kun talous on tiukalla, kannattaa kaikki edut hyödyntää

Onko Yrittäjien jäsenyydestä hyötyä, meiltä joskus kysytään.

– Tärkein hyöty Yrittäjistä on, että se puolustaa yrittäjien etua. Mieti tilannetta, jossa Yrittäjiä ei olisi, vastaamme.

Mutta onko jäsenyydestä suoraa taloudellista hyötyä, saattaa kysyjä miettiä.

Sitäkin on.

Kumppanieduista säästöön euroja

Yrittäjien jäsenyys tarjoaa suoria taloudellisia etuja kumppanuuksien kautta. Edut kattavat laajan kirjon palveluita ja tuotteita, jotka ovat olennaisia yritystoiminnan jokapäiväisessä pyörittämisessä. Lisäksi Yrittäjät on neuvotellut jäsenilleen etuja, jotka tuovat säästöä arkeen tai tukevat yrityksen ja yrittäjän itsensä ammatillisesta kehittymisestä.

Vakuutusedut. Fennia on pitkällä asiantuntemuksellaan luonut kattauksen vakuutuksia pienyrittäjille, joihin Suomen Yrittäjät on neuvotellut erityisedut. Vakuutusedut tarjoavat turvaa sekä yrittäjälle että liiketoiminnalle kohtuuhintaan, mikä on erityisen tärkeää pienyrittäjille, joilla ei ole suurta taloudellista puskuria.

Sopimukset teknologiatoimittajien kanssa, kuten Elisan nopeat yhteydet ja IT-tuki, ja vaikkapa hosting-palvelut tuovat säästöjä tehokkaaseen työntekoon. Kun työkalut ovat kunnossa, vapautuu aikaa ja resursseja muihin investointeihin.

K-jäsenedulla saat K-ryhmän valikoitujen liikkeiden laajasta tuote- ja palveluvalikoimasta 5-10 % alennuksen. Nesteen polttoainealennukset ja muut energia-alennukset kerryttävät päivittäisen kulutuksen säästöä pikkuhiljaa. Yhteenlaskettuna edut voivat olla helposti satojen eurojen arvoiset.

Alennukset pankkipalveluihin, hotelliyöpymisiin, laivamatkoihin ja moneen muuhun tilanteeseen kannattaa nyt tarkistaa.

Monet Yrittäjien paikallisyhdistykset neuvottelevat omia paikallisia etuja. Nämä edut vaihtelevat alennuksista paikallisiin palveluihin ja erikoistarjouksiin tapahtumissa.

Yritystoiminta ratkaisee

Yrityksen kehittämisessä maksuttomien koulutusten ja tilaisuuksien tuoma suora taloudellinen säästö on helposti merkittävä. Niiden vaikutus liiketoiminnan suuntaan ja toimintatapaan voi olla ratkaiseva. Valmiit sopimus- ja lomakepohjat ovat paitsi rahanarvoisia, myös aikaa säästäviä. Yritystoiminnan ytimeen saat Yrittäjiltä käyttöösi Suomen Yrittäjien oman, monesti timantinarvoisen Neuvontapalvelun. Perusneuvonta on jäsenyrittäjille maksutonta.

Yrittäjien ja kumppaneidemme tarjoamat taloudelliset edut ovat merkittävä lisä yrittäjän työkalupakkiin. Ne tarjoavat paitsi välittömiä säästöjä, myös tukevat laajemmin yritystoiminnan kehittämistä.

Ota kaikki edut käyttöösi!

Monen yrittäjän talous on nyt tiukalla

Yrittäjien suhdanneodotukset ovat ennustaneet talouden käänteitä hyvin. Viimeisen Pk-yritysbarometrin mukaan negatiiviset. Kuten aina, yritysten tilanteet vaihtelevat monesta syystä, toimialoittain ja myös toimialojen sisällä.

  • 17 prosenttia pk-yrityksistä arvioi suhdanteiden paranevan seuraavien 12 kuukauden aikana
  • 31 prosenttia pk-yrityksistä arvioi niiden heikkenevän.
  • Hieman yli puolet pk-yrityksistä arvioi suhdanteiden pysyvän samalla tasolla.