23.9.2020 klo 15:01
Uutinen

Kunnallisjohdon seminaari järjestetään verkossa 17.11. – Perinteinen suuri live-tapahtuma siirtyy ensi kesään

Koronan vuoksi Kunnallisjohdon seminaari 17.–18.11.2020 siirtyy järjestettäväksi 3.–4.6.2021 Finlandia-talossa. 17. marraskuuta järjestetään kuitenkin verkossa laadukas tapahtuma, johon kannattaa osallistua!

– Koronan vuoksi emme voineet ottaa riskiä ja tuoda yrittäjien luottamushenkilöjohtoa ja kuntapäättäjiä yhteen, vaikka ilmoittautuneita olikin paljon, kertoo Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala.

Kunnallisjohdon seminaari on viime vuosina kerännyt yhteen toistatuhatta kuntapäättäjää ja yrittäjien luottamushenkilöitä.

– Haluamme jatkaa vuoropuhelua ja kohtalonyhteyttä kuntapäättäjien kanssa. Järjestämme nyt marraskuussa tapahtuman verkossa ja live-tapahtuman kasvotusten ensi kesäkuussa Finlandia-talossa Helsingissä, Kujala sanoo.

Suomen Yrittäjät ja sen kaikki 20 aluejärjestöä kokoavat kuntavaikuttajat yhteen verkossa 17.11.2020 klo 10–14. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Verkkotapahtuma koostuu valtakunnallisesta kahden tunnin osuudesta sekä saman mittaisesta alueellisesta osuudesta. Kutsu osallistua tähän tapahtumaan lähetetään lokakuun alussa.

– Valtakunnallinen lähetys on studiotasoinen. Yhtenä aiheena marraskuun tapahtumassa on kuntavaalien teemat ja kuntabarometri, Anssi Kujala kertoo.

Tapahtuman verkkosivu on osoitteessa www.kunnallisjohto.fi

Järjestäjä ottaa yhteyttä ilmoittautuneisiin

Kunnallisjohdon seminaarin varauksia hoitava kongressitoimisto Tavicon lähestyy kaikkia tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostinsa antaneita henkilöitä tai ryhmänsä edustajia ja antaa tarvittavat toimintaohjeet. Kenenkään ei tarvitse itse olla yhteydessä Taviconiin ennen sitä.

Seuraavassa muutama tärkeä tieto aiheesta jo ennakkoon:

  • 17.–18.11.2020 osallistumis- ja majoitusvaraukset siirretään automaattisesti 3.–4.6.2021 tapahtumaan.
  • Voimassa olevan osallistumis- ja majoitusvarauksen voi kuluitta siirtää 1.11. mennessä myös toisen henkilön nimiin.
  • Jos voimassa oleva osallistumis- ja majoitusvaraus halutaan perua, sen voi tehdä kuluitta 1.11. mennessä.

toimitus(at)yrittajat.fi