17.1.2019 klo 12:14
Uutinen

Kuopiolainen InFlow kutsuttu Facebookin Gather-tapahtumaan Dubliniin

Facebook ja Yrittäjät yhteistyöhön

Yhteisöpalvelu Facebook ryhtyy Suomen Yrittäjien yhteistyökumppaniksi. Facebook on kutsunut viisi yrittäjää vuosittaiseen Gather-tapahtumaansa, joka järjestetään Dublinissa maanantaina 21.1.2019. Yksi kutsutuista on kuopiolainen yrittäjä Oskari Uotinen InFlowsta (kuva ylhäällä).

Mukaan lähtevät viisi yrittäjää toimivat erilaisilla toimialoilla ympäri Suomea. Yhteistä heille on se, että Facebook ja Instagram ovat keskeisessä roolissa heidän liiketoiminnassaan.

InFlow tarjoaa konsultointia ja koulutuksia auttaen yrityksiä löytämään oman tapansa toimia digitaalisessa maailmassa.

– Odotan saavani matkalta uusia kontakteja sekä käytännöllisiä vinkkejä, joita voin hyödyntää omassa yrityksessäni. Lähes kolme miljoonaa kuukausittaista Facebook-käyttäjää tarkoittaa hienoa mahdollisuutta kasvattaa ja kehittää hyvin monen eri toimialan yrityksiä, Uotinen kertoo.

Uskalla ajatella isosti

Uotinen on jäsenenä Suomen Yrittäjien Nuorten Yrittäjien johtoryhmässä, jonka tehtävänä on mm. vastata Nuorten Yrittäjien verkoston kehittämisestä sekä tuoda nuorten näkökulmaa yrittäjäjärjestön päätöksentekoon.

Facebook on myös yksi Nuorten yrittäjien vuosittaisen Get Together -tapahtuman pääkumppaneista. Get Together järjestetään tänä vuonna Kauhavalla PowerParkissa 24.-25.5.2019. Teemana on ”Uskalla ajatella isosti”.

– Uskalla ajatella isosti on tärkeä viesti suomalaisille yrityksille. Nykymaailmassa pieni voi nopeammin kuin koskaan ennen olla iso. Globaali on nykyisin saavutettavampi kuin vielä vuosikymmen sitten. Tästä syystä on tärkeää, että myös meillä Yrittäjissä on kansainvälisiä toimijoita kumppaneina, Uotinen toteaa.

Facebook Connect 31.1. Helsingissä

Tammikuun lopussa Facebook järjestää ensimmäisen Facebook Connect -tilaisuutensa Helsingissä. Myös sinne on kutsuttu Yrittäjien jäsenyrittäjiä.

Facebookin Suomen maajohtaja Sam Rihani uskoo yritysten saavan Connect-koulutustilaisuudesta paljon konkreettisia vinkkejä Facebookin ja Instagramin käyttöön.

– Kerromme esimerkiksi, miten luoda tarinoita ja videoita. Viestintä on nopeaa ja tarinoiden on herätettävä heti huomiota.

Rihanin mukaan yrityksiä on herätettävä siihen, että sosiaalista mediaa käytetään pääosin mobiilisti.

Lisätietoja:

Oskari Uotinen, yrittäjä, InFlowp. 044 502 9658, oskari.uotinen(at)inflow.fi