4.2.2019 klo 13:25
Uutinen

Lempäälän Yrittäjät on Pirkanmaan vuoden paikallisyhdistys

Lempäälän Yrittäjät palkittiin viikonloppuna Pirkanmaan vuoden paikallisyhdistyksenä. Palkinto jaettiin Suomen Yrittäjien Vaikuttajafoorumissa.

Palkitsemisperusteissa ei kehuja säästellä:

– Lempäälän Yrittäjillä on erinomainen yhteys kuntaan, mikä näkyy muun muassa ELPO-kyselyssä ja vaikuttamistyön tuloksina. Lempäälän Yrittäjät on innovatiivinen yhdistys, joka on lähtenyt luomaan uusia toimintatapoja – Ideahuone, yhteistyöringit ja viikoittaiset Y-kahvit esimerkkeinä. Taustalla toimii aktiivinen hallitus, joka antaa myös tilaa jäsenten omalle vuorovaikutukselle ja ideoille muodostaen aidosti toimivan yhteisön, palkinnon luovuttanut Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Janne Vuorinen summaa.

Katso kuvat palkitsemistilaisuudesta Lempäälän Yrittäjien Facebook-sivuilta >>

Vaikuttajafoorumissa vahva pirkanmaalaisedustus

Pirkanmaalta Vaikuttajafoorumiin Helsinkiin ja Silja Europalle lähti vakuuttava 36 henkilön edustus. Perjantaina foorumissa julkistettiin Suomen Yrittäjien Kasva Suomi -eduskuntavaaliohjelma, minkä lisäksi tarjolla oli niin koulutusta kuin verkostoitumistakin.

Tilaisuudessa palkittiin paikallisyhdistyksiä myös valtakunnallisilla palkinnoilla. Tällä kertaa tunnustukset eivät osuneet Pirkanmaalle, vaikka Juupajoen Yrittäjät, Virtain Yrittäjät ja Lielahden Yrittäjät ylsivätkin aina finaaliin asti.

Lue myös: Virtain Yrittäjät ja Juupajoen Yrittäjät ehdolla Vuoden paikallisyhdistykseksi omissa sarjoissaan