10.11.2020 klo 21:21
Uutinen

LHY:n uusi hallitus valittu & Suomen taiteen tarina

Lue uutisesta Helsingin Yrittäjät – Länsi-Helsinki ry:n uudesta hallituksesta ja opastetusta vierailusta taidemuseo Ateneumiin.

Helsingin Yrittäjät – Länsi-Helsingin Yrittäjät ry:n (LHY) vuosikokous järjestettiin Oma Kahvilassa (Pohjola Sairaala), Pikku-Huopalahdessa torstaina 29.10.2020. Paikalla oli 13 henkilöä ja tarjosimme myös mahdollisuuden osallistua etänä. Esityslistan mukaisten asioiden lisäksi keskustelimme uusien jäsenten houkuttelemiskeinoista, tutustumismatkoista lähiseuduille (esim. Fiskars) ja kuntavaaleihin liittyvän keskustelutilaisuuden järjestämisestä. Alueen kaavoitukseen ja palveluihin toivottiin vaikuttamista. Hallitus ottaa edellä mainitut asiat työn alle.

Paikallisyhdistyksen edustajana Helsingin Yrittäjät ry:n hallituksessa jatkaa 2-vuotiskaudestaan toista vuotta puheenjohtaja Jukka Tiihonen, varajäsenenään Shani Livson. Uutena jäsenenä Helsingin Yrittäjät ry:n hallitukseen valittiin Kirsi Sharma, varajäsenenään Cristina Andersson.

Illan päätteksi nautimme herkullisen buffet pöydän antimista ja verkostoiduimme.

LHY-hallituksen kokoonpano vuodelle 2021

Muut kuin puheenjohtajan roolit vuodelle 2021 päätetään myöhemmin (alla kuluvan vuoden roolit).

Hallituksessa jatkavat toista vuotta:

Hallituksen puheenjohtaja
Jukka Tiihonen, Palkkataito Oy
Yrittäjä ja liikkeenjohdon konsultti

Viestintävastaava
Anne Wuokko, WIP All Oy
”Olen monipuolinen digiosaaja reilun 25-vuoden kokemuksella erikoisaloina valmennus, projektijohtaminen ja palvelumuotoilu. Koskaan ei voi olla liian innostunut ja tunnetta pitää olla mukana, mitä ikinä tekeekään:)”

Vaikuttamisvastaava
Martti Issakainen, Martti Issakainen Consulting
Konsulttiyrittäjä vientikaupassa ja erikoistunut metsä -ja puusektorille. Päätoimialue Pohjoismaat ja Baltia.

Hallituksen uudet jäsenet:

Cristina Andersson, Develor Productions Oy
”Olen on pitkän linjan yrittäjä, vedän omaa konsulttiyritystä ja olen myös mukana tekoälyalan start-upissa. Olen on robotiikan ja tekoälyn asiantuntija, olen myös opiskellut kvanttiteknologiaa ja kestävän kehityksen tavoitteita. Olen tehnyt hallitustyötä eri yhdistyksissä ja yrityksissä.”

Kirsi Sharma, Oy Resha Ltd
”Olen perheyrittäjä ja HR-asiantuntija. Yrityksellämme on kaksi ravintolaa Messukeskuksessa sekä ensi kesäkaudella aloittava ravintola Linnanmäellä. Vapaa-ajalla olen aktiivisesti mukana myös politiikassa Helsingin Kokoomusyrittäjien puheenjohtajana sekä eläinsuojelutyössä Helsingin Eläinsuojeluyhdistys HESY ry:n varapuheenjohtajana. Kotona hääräävät puolison ja tyttären lisäksi Desi-kissa ja Panda-koira, kun taas poika on jo muuttanut omilleen Joensuuhun lakiopintojen pariin.”

Heidi Törnqvist, Onnentunne
”Olen kauneushoitola- ja verkkokauppayrittäjä Lassilasta. Tuon Onnentunnetta asiakkaitteni elämään tarjoamalla palveluita kokonaisvaltainen hyvinvointi huomioiden. Hyvinvoinnin lisäksi minulle tärkeitä ovat ilmastoasiat, kotimaisten pienyrittäjien tukeminen ja paikallinen yhteisöllisyys.”

Hallitukseen uudelle 2-vuotiskaudelle valittiin:

Tapahtumavastaava
Eija Lampio, Mentorointi Eija Lampio
”Pienten yritysten mentorointia 40 vuoden yrittäjyyskokemuksella, tavoitteena yrityksen kokonaisvaltainen kehittäminen, yrittäjän kuunteleminen.”

Jäsenvastaava
Shani Livson, Baltic Archipelago Oy
Johtamisen ja työhyvinvoinnin kouluttaja ja valmentaja, RMP Master motivaatiovalmentaja, Kätilö, HM

Hyvinvointia taiteesta – Suomen taiteen tarina

Kevään tapahtumat siirsimme syksyyn ja alkusyksy olikin vilkas. Järjestimme motivaatiokoulutuksen, uusien yrittäjien lounastapaamisen, golfkisan & golfiin tutustumisen, näistä maistiaisia edellisessä uutisjutussa. Muutaman syksylle suunnitellun tapahtuman olemme siirtäneet ensi vuodelle, vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Ateneumissa kokoonnuimme parinkymmenen hengen voimin ihailemaan suomalaista taidetta ja tarinoita teosten synnystä, syyskuun puolessa välissä. Jakaannuimme kahteen ryhmään ja meillä oli vakuuttavilla taustatiedoilla ja elävällä tarinankerronnalla ihastuttaneet oppaat. Mielenkiintoisen kierroksen jälkeen nautimme iltapalaa, jatkoimme rupattelua taiteesta ja taiteen vierestä.

Kuvassa toinen ryhmä ja opas, Katri Järvenpää.