10.12.2019 klo 11:54
Uutinen

Linkroom sparraa ideat toteutukseen Hämeenlinnan seudulla

Useat kymmenet yritysideat ovat saaneet apua Linkroomilta parin vuoden aikana. Toiminta on avointa uudistumishaluisille yrityksille, aloittaville yrittäjille sekä yksityishenkilöille.

Rahallisen tuen lisäksi Linkroom tarjoaa rinnallakulkijan sekä verkostoja.

Haku Linkroom 2020 -kierrokselle

Ensi vuodesta alkaen Linkroomiin on haku auki neljä kertaa vuodessa. Jatkossa kaikki Linkroom-hakijat osallistuvat valmennuspäivään. Tämän jälkeen he työstävät ideaa palautteen pohjalta eteenpäin ja esittelevät sen raadille, joka myöntää maksimissaan viidelle hakijalle pääsyn yksilösparraukseen sekä 2500 euron arvoisen Linkroom-stipendin.

Uusi valmennuksellinen lähestymistapa rakentaa osallistujien ideoita tavoitteellisesti kohti liiketoimintaa. Alkuvuodesta avautuva PARKKI Business Park toimii tapahtumien ja toiminnan tukikohtana.

Myös uuttaa suuntaa hakeville vakiintuneille yrityksille

Korottamalla stipendin arvoa osallistujaan toivotaan myös entistä enemmän pk-yrityksiä, joille Linkroom voi tarjota kimmokkeen uusien avausten kokeilemiseksi. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi digitalisaation edistämistä, uusien markkinoiden testaamista tai satojen tuhansien eurojen tuotekehitysprojektin kokoamista.

Linkroom on kaikenkokoisille Hämeenlinnan seudun yrityksille, joilla on uutuusarvoa sisältävä idea, jonka mahdollisuuksiin he uskovat.

Osana Ketterimmät työllisyysohjelmaa Linkroomiin voivat myös osallistua Hattulan ja Janakkalan yksityishenkilöt ja yritykset. He pääsevät osaksi tapahtumia sekä sparrausta, mutteivät saa stipendirahoitusta. Stipendien myöntämisestä Hämeenlinnan kaupunki on tehnyt päätöksen omille hakijoille.

Linkroomin käytännön järjestelyistä vastaavat Linnan Kehitys, Crazy Town ja Hämeen Uusyrityskeskus yhdessä kumppaneiden kanssa. Vuoden 2020 ensimmäiselle kierrokselle haku päättyy 24.1.2020. Valmennuspäivä 31.1. ja raadin tapaaminen eli Pitchday 21.2.

Laita hakemus sisään täällä: http://bit.ly/linkroom2020-1 (Voit muokata vielä ideaa valmennuksen pohjalta)