22.10.2021 klo 09:49
Uutinen

Luonnollisesti Laitumella -hanke

Punkalaitumen Kunnan Luonnollisesti Laitumella -hankkeeseen etsitään yhteistyökumppaneita 

Leader Joutsenten reitti ry:n rahoituksella Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta toteutettava hanke Luonnollisesti Laitumella on aloitettu Punkalaitumen kunnan toimesta 1.4.2021 ja se päättyy 31.1.2022. Hankkeen hakijana on Punkalaitumen kunta, hankkeesta vastaa Aki Mikkola ja hankevetäjänä toimii Tiia Korhonen.

Tavoitteena on koota yhteen luonto- ja kulttuurikohteita, jonka lisäksi parannettaisiin sekä kohteiden, että alueen matkailuyritysten ja -yhdistysten saavutettavuutta matkailijoiden näkökulmasta. Aktiviteetti- ja palvelutarjontaa pyritään myös kehittämään läheisessä yhteistyössä toimijoiden kanssa siten, että matkailijoiden viipymää saataisiin pidennettyä ja heidän käyttämien palveluiden/aktiviteettien/elämysten määrää saataisiin kasvatettua. Lisäksi tullaan keskittymään vastuulliseen ja kestävään matkailuun tarjoamalla aiheesta tietoa toimijoille ja matkailijoille.  

Hankkeessa on mm. aloitettu yhteistyö Citynomadi-palvelun kanssa. Citynomadi on palvelu, johon voi merkitä reittejä, polkuja, kohteita tai palveluita. Lisää Citynomadista: www.citynomadi.com 

Yhteistyökumppaneiden haku on jatkuvaa. Hankkeen tavoitteena on luoda jotain, mikä kokoaisi kaikki alueen matkailutoimijat yhteen, keskittäisi markkinointia ja mahdollisesti tulevaisuudessa myyntiä sekä toimisi perustana yrittäjien ja muiden toimijoiden suunnitellulle yhteistyölle (verkosto, jossa voitaisiin vaihtaa tietoa ja/tai palveluita yms.). Hankkeeseen otetaan mukaan kaikki, joilla vaan on jonkinlaista kiinnostusta alueen matkailun parantamista kohtaan! 

Lisätietoja:
Tiia Korhonen
Luonnollisesti Laitumella -hankevetäjä
040 665 0446

Punkalaitumen kunnan nettisivuilla