28.4.2020 klo 10:38
Uutinen

Maksuton koulutussarja verkkomyyntiin: verkkokaupan perustaminen, kustannustehokas markkinointi ja digitaalinen asiakaskokemus

Touko-kesäkuun aikana TEQU Talk järjestää yrittäjille maksuttoman ja avoimen koulutussarjan tehokkaaseen verkkomyyntiin. Aiheina ovat esimerkiksi verkkokaupan perustaminen ja sen integrointi kivijalkakauppaan sekä verkostoitumisen ja markkinoinnin tärkeys.

Kuusiosaisen webinaarisarjan moderaattorina toimii Jukka Ala-Mutka. Webinaareissa käydään läpi kaikki verkkomyynnin tärkeimmät osa-alueet. Lisäksi saat työkalut verkkomyyntiäsi varten. Koulutukset ovat maksuttomia ja suunnattu lappilaisille yrittäjille.

Koulutuksien sisältö:

5.5: Miten johdan yritystä sekä sen kehittämistä digitaalisessa liiketoiminnassa ja miten valitsen sopivan strategian? 12.5: Miten rakennan verkkokaupan ja integroin sen kivijalkakauppaan? 19.5: Mitä pitää ottaa huomioon varastoinnissa ja logistiikassa, jotta tavoiteltu asiakaspalvelu saavutetaan? 26.5: Miten toteutat nopeasti, kustannustehokkaasti ja tuloksekkaasti markkinointia verkossa? 2.6: Miten luon digitaaliset asiakaskokemuksen ja mihin teknologiat ovat menossa tulevaisuudessa? 9.6: Miten teet tuloksia verkostoilla ja miten verkostoituminen tulee muuttumaan tulevaisuudessa?

Ilmoittaudu mukaan koulutuksiin täältä.

Webinaarisarjan lopuksi TEQU järjestää yhdessä lappilaisten yrittäjien kanssa live-workshopin, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia sudenkuopista ja onnistumisista verkkomyynnissä.

TEQU on Lapin ammattikorkeakoulun palvelukonsepti, joka palvelee lappilaisia yrityksiä tuotekehityksessä ja tutkimuksessa. Webinaarit toteutetaan yhteistyössä MySpeaker Oy:n kanssa ja ne rahoitetaan ELY-keskuksen ESR-instrumentilla. Webinaarisarja toteutetaan Hehku-hankkeen voimin.

Yrittäjien verkkokauppakoulutus

Lisäksi Yrittäjät järjestää koulutuksen sopivan verkkokauppa-alustan valitsemisesta sekä sen kustannuksista 29.4. keskiviikkona ja 7.5. torstaina.

Uutisemme koronaviruksesta päivittyvät jatkuvasti Kaikki koronasta yrittäjälle -sivulle:

Muita kiinnostavia aiheita