21.4.2020 klo 11:16
Uutinen

Matalan kynnyksen keino parantaa omaa näkyvyyttä verkossa: Näin saat 80 euron arvosta mainontaa Googlessa

Osana laajempaa yhteistyötä Suomen Yrittäjien kanssa Google tarjoaa 80 euron arvoisen mainoshyvityksen suomalaisille yrittäjille.

Moni yrittäjä pohtii parhaillaan myyntinsä siirtämistä vahvemmin verkkoon. Suomen Yrittäjät on juuri julkaissut pikaoppaan verkkomyynnin aloittamiseen. Myynnin siirtäminen verkkoon vaatii useimmiten rinnalleen myös markkinointia.

– Suomen Yrittäjien ja Googlen yhteistyö on tähän asti keskittynyt erityisesti yrittäjien digikoulutukseen. Nyt voimme lisäksi madaltaa kynnystä verkkomarkkinoinnin aloittamiseen 80 euron arvoisen mainoshyvityksen avulla. Hyvityksen saaminen edellyttää 25 euron käyttämistä ennen kuin 80 euron lisämainosbudjetti tulee yrityksen käyttöön, kertoo Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila.

Google on myös kerännyt materiaaleja ja työkaluja, jotka auttavat yrityksiä epävarmoina aikoina. Tämän globaalin sivuston suomenkieliseen versioon pääset tästä.

– Käsillä oleva tilanne on vaikea kaikille – ei vähiten pk-yrityksille ja yrittäjille. Online-kanavia tehokkaasti käyttämällä asiakkaita voidaan pitää ajan tasalla yrityksen palveluista ja tuotetarjoomasta. Niiden avulla voidaan myös yrittää sopeutua poikkeustilanteen aiheuttamaan muutokseen kysynnässä ja uudenlaiseen asiakaskäyttäytymiseen. Siksi halusimme koota yhdelle sivustolle hyödyllisiä työkaluja ja materiaaleja. Uskon, että vinkeistä voi olla hyötyä kaikille riippumatta lähtötilanteesta tai yrityksen toimialasta, kertoo Googlen maajohtaja Antti Järvinen.

Näin saat 80 euron arvosta maksutonta Google-mainontaa

Google Ads -edun saa käyttöönsä tilaamalla mainoshyvitykseen oikeuttavan tarjouskoodin Yrittäjien sivuilta. Tarjouskoodiin ovat oikeutettuja uudet Google Ads -käyttäjät ja sellaiset käyttäjät, jotka eivät ole käyttäneet Googlen mainostiliään 60 päivään. 80 euron saaminen edellyttää ensin 25 euron käyttämistä itse.

Yrittäjät on tällä hetkellä Googlen ainut suomalainen co-marketing -kumppani, ja koko EMEA-alueella yksi ensimmäisistä järjestöistä tässä kumppaniohjelmassa.

Tarkemmat tiedot uusien asiakkaiden 80 euron mainoshyvityksestä löydät täältä. Samasta paikasta saat tilattua tarjouskoodin.

Yrittäjien verkkosivuilta löytyy myös lukuisia maksuttomia koulutustallenteita, muun muassa Digitaalisen markkinointistrategian perusteet. Suora linkki koulutustallenteisiin tästä.

Google on ilmoittanut antavansa ilmaista mainontaa myös nykyisille pk-yritysasiakkailleen lähikuukausien aikana maailmanlaajuisesti 340 miljoonan dollarin arvosta. Pk-yritykset, jotka ovat olleet aktiivisia mainostajia vuoden 2019 alusta alkaen, näkevät Google Ads ‑tilillään ilmoituksen hyvityksestä lähikuukausien aikana. Lisätietoa nykyasiakkaiden tuesta löytyy Googlen ohjekeskuksesta.

toimitus(at)yrittajat.fi