8.8.2022 klo 13:58
Uutinen

Mistä YEL-uudistuksessa on kyse, mitä esitetään muutettavaksi ja miten…– Yrittäjien maksuton webinaari tarjoaa vastauksia

Yrittäjien eläkejärjestelmään kaavaillaan ensi vuodeksi muutoksia, jotka ovat puhuttaneet yrittäjiä.

YEL-järjestelmän lakimuutokset ovat syysistuntokaudella eduskunnan käsittelyssä. Sosiaalisessa ja perinteisessä mediassa käydään parhaillaan vilkasta keskustelua lakimuutoksen sisällöstä.

Mistä oikeastaan on kyse? Mitä nyt esitetään muutettavaksi ja miten? Miten uudistus toteutuessaan vaikuttaisi YEL-työtuloon?

Muun muassa näihin kysymyksiin saa vastauksia maanantaina 15. elokuuta Suomen Yrittäjien järjestämässä maksuttomassa ja kaikille avoimessa infotilaisuudessa, joka toteutetaan webinaarina. Maanantaina kello 10–11 tietoiskussa kerrotaan, mitä yrittäjän pitäisi tietää YEL-uudistuksesta. Webinaarissa voi myös esittää kysymyksiä. Tietoisku on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille.

Tietoiskussa puhujana on työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén Suomen Yrittäjistä.
Hellstén on toiminut Suomen Yrittäjissä juristina yli kymmenen vuoden ajan neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä heidän sosiaaliturvassaan sekä pyrkien vaikuttamaan siihen, että yrittäjilläkin olisi oikeus toimeentulon turvaan, kun elämä yllättää.

Toimitus
Toimitus