6.5.2021 klo 09:02
Uutinen

Miten yrittäjä nousee epävarmuuksista ja haasteista? – Käärityt hihat -podcast-sarjan toinen jakso on julkaistu

Yrittäjyydessä tulee vastaan yllättäviä tilanteita, joissa yrittäjän tulee kaikesta epävarmuudesta huolimatta luottaa vankasti omaan visioonsa. Yrittäjänä voi kuitenkin tuntea olevansa päätöstensä ja kokemustensa kanssa myös melko yksin, vaikka oikeasti apua ja vertaistukea on olemassa. Miten haastavat hetket on mahdollista selättää? Mitä ominaisuuksia yrittäjyys nykyään vaatii? Näistä kysymyksistä keskustellaan Helsingin Yrittäjien Käärityt hihat -podcastin toisessa jaksossa.

Laita kuulokkeet korville, nimittäin Käärityt hihat -podcastin toinen jakso on julkaistu! Tässä jaksossa sukelletaan syvälle monia yrittäjiä pohdituttaviin aiheisiin, kuten menestyksen määrittelemiseen, epävarmuuksien sietämiseen, yrittäjyyden myytteihin, yksinäisyyteen sekä voimavaroihin, jotka saavat yrittäjän nousemaan haastavista hetkistä.

Mikrofonien ääreen istuvat juttelemaan työyhteisöjen kehittämisen parissa työskentelevä yrittäjä, kouluttaja Sanna Mäkipää ja tapahtuma-alan yrittäjä Sanni Kaikkonen, joita keskusteluttaa Helsingin Yrittäjien varapuheenjohtaja, työelämävalmentaja Petra Bedda.

– On tärkeää osata ajatella niin, ettei yrittäjyyden tarvitse olla kärsimystä. Yrittäjän on rohkeasti haettava apua, jos siltä tuntuu. Kun haen apua erilaisiin tilanteisiin, huollan siinä niin itseäni kuin oman työni laatua, Mäkipää sanoo.

– En tiedä yhtään yrittäjää, kenelle avusta ja vertaistuesta ei olisi ollut apua. Myös omaa henkilökohtaista resilienssiä voi kehittää, jos siihen on vain kiinnostusta, Kaikkonen kertoo.


Kuuntele Käärityt hihat -podcastia

> Soundcloud: Käärityt hihat: Jakso 2. Miten yrittäjä nousee epävarmuuksista ja haasteista? / Petra Bedda, Sanna Mäkipää ja Sanni Kaikkonen (33 min)

> Spotify: Käärityt hihat: Jakso 2. Miten yrittäjä nousee epävarmuuksista ja haasteista? / Petra Bedda, Sanna Mäkipää ja Sanni Kaikkonen (33 min)


Mistä aiheesta sinä haluaisit kuulla lisää? Tai kenen yrittäjän tarinaan haluaisit tutustua?
Vinkkaa meille podcastin aiheista ja haastateltavista: tiedotus.helsinki(at)yrittajat.fi

Kuva: Jaana Tihtonen
Tunnus: Mene Creative