4.6.2020 klo 08:09
Uutinen

Mitkä on yritysten jatkosuunnitelmat? Vastaa kyselyyn  ja varmista, että omistajanvaihdokset tulee menemään onnistuneesti maaliin!

Kyselyllä kartoitetaan Pohjois-Pohjanmaan alueen yritysten tilannetta pitkällä aikavälillä,heidän tavoitteitaan ja suunnitelmiaan. Tietoa tarvitaan, jotta voimme olla avuksi yritysten eri elinkaarivaiheissa sekä silloin, kun omistajanvaihdos on ajankohtainen.

Pohjois-Pohjanmaan omistajanvaihdos kysely kartoittaa yrittäjien tarpeita, mistä tiedonantoa pitää lisätä ja kuinka valveutuneita yrittäjät ovat oman yrityksensä arvosta. Kyselyn tulosten perusteella tehdään toimenpiteet, jotka edesauttaa onnistuneisiin omistajanvaihdoksiin sekä yritysten mahdollisiin kehityssuunnitelmiin.

Kyselyn tuloksia tullaan käyttämään myös omistajanvaihdosstrategian taustamateriaalina, jota on parhaillaan lähdetty työstämään Pohjois-Pohjanmaan alueelle.

Vastaaminen ei vie paljoa aikaa, kyselyssä on sekä avoimia että valintakysymyksiä. Vastausaikaa on 28.6. Tulokset julkaistaan elokuussa 2020.

Kyselyyn pääsee vastaamaan alla olevasta linkistä:
https://link.webropolsurveys.com/S/8B3265D6B667A0E0

Lisätietoja:
Paula Pihlajamaa kehityspäällikkö, omistajanvaihdokset
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
050-4399808
paula.pihlajamaa@yrittajat.fi