3.5.2017 klo 11:16
Uutinen

Myynnin ja markkinoinnin vaikuttajat 10.5.2017 Yritystä Stadiin! -tapahtuman päälavalla

Helsingin Yrittäjien Yritystä Stadiin! -tapahtuman päälavalla nähdään 10.5.2017 neljä oman alansa edelläkävijää: Sani Leino, Terhi-Anna Wilska, Jarkko Kurvinen ja Jari Parantainen. Tutustu asiantuntijoihin ja varaa paikkasi katsomosta!

Hotelli Presidentin Auditoriossa ravistellaan, kyseenalaistetaan ja innostutaan 10.5.2017 Yritystä Stadiin! -tapahtumassa. Näitä puheenvuoroja tai puhujia ei kannata ohittaa:

Sani Leino: Digimörkö tulee ja vie asiantuntijan duunit ja dollarit? – Miten yrittäjä toimii tehokkaasti muuttuneessa maailmassa?

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntikoulutuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Asiakaskokemuksen saralla Sanilta on tulossa keväällä 2017 kirja ”Viiden tähden asiakaskokemus” (Kauppakamari).

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin.

Yritystä Stadiin! -tapahtumassa Sani on kuitenkin vahvasti läsnä fyysisesti ja tulee murtamaan myyntityön ja markkinoinnin myyttejä tutulla energisellä esityksellään.

Sani Leinon puheenvuoro Auditoriossa klo 14.05-14.30

Jarkko Kurvinen: Henkilöbrändäyksen kymmenen käskyä

Jarkko Kurvinen kannustaa yrityksiä rakentamaan kilpailuetua mielipidejohtajuudella ja tekemään markkinoinnista aidosti palvelua. Jarkon intohimona on nostaa yritysten markkinointi uudelle tasolle sekä auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita muuntamaan myyntinsä ja markkinointinsa asiakaskeskeiseksi.

Markkinointitoimisto Plutoni Oy:n perustajana Jarkko tunnetaan myös kouluttajana ja tietokirjailijana. Hän on kirjoittanut kollegoidensa kanssa kirjat Blogimarkkinointi (2011, Kultasulka-palkinto), Mielipidejohtaja (2014) sekä B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirja, joka julkaistiin elokuussa 2016. Jarkon seuraava tietokirja Henkilöbrändi julkaistaan 2017 syksyllä.

Tule kuulemaan alan vaikuttajalta, mistä henkilöbrändäyksessä on oikein kyse!

Jarkko Kurvisen puheenvuoro Auditoriossa klo 14.45-15.15

Terhi-Anna Wilska: Digitalisoituvat palveluympäristöt ja muuttuvat kuluttajat

Terhi-Anna Wilska, Ph.D (soc.), KTL; toimii sosiologian professorina Jyväskylän yliopistossa. Hän on tutkinut pitkään muun muassa kuluttajakäyttäytymistä eri ikäryhmissä, talouden ja elämäntapojen muutoksia ja viime aikoina erityisesti digitalisaation vaikutuksia palvelutarjontaan, palveluympäristöihin ja kulutukseen.

Hänen juuri päättynyt TEKES-rahoitteinen tutkimushankkeensa ”DIGI50+” käsitteli varttuneiden kuluttajien asiakaskokemuksia ja arvonluontia digitaalisissa ja fyysisissä kulutusympäristöissä.

Tule sukeltamaan Wilskan esityksessä asiakasymmärryksen ja muuttuvien palveluympäristöjen maailmaan.

Terhi-Anna Wilskan puheenvuoro Audioriossa klo 16.15-17.00

Jari Parantainen: Kuka hullu palkkaisi yli 50-vuotiasta käpyä?

Lukemattomat kokeneet ammattilaiset syyttävät työnantajia ikäsyrjinnästä. Totuus on kuitenkin se, etteivät nämä valittajat näe nokkaansa pidemmälle. Kun tuote on aivan retuperällä, miksi sitä kukaan täysjärkinen ostaisi. Yli 50-vuotias tuotteistaja ja yksinyrittäjä Jari Parantainen kertoo, miten temppu tehdään.

Parantaisen puheenvuoro lähestyy aihetta sekä työntekijän että työnantajan näkökulmasta. Vinkit tuotteistamiseen perustuvat Parantaisen kymmeniin käytännön kokemuksiin.

Jari Parantaisen puheenvuoro Auditoriossa klo 17.15-18.00

>> Ilmoittaudu maksuttomaan Yritystä Stadiin! -tapahtumaan

Yritystä Stadiin! on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma. Tapahtuma tarjoaa inspiroivia puheenvuoroja huippuesiintyjiltä sekä loistavat mahdollisuudet verkostoitumiseen. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä useiden kumppaneidemme kanssa. Tutustu tapahtuman kumppaneihin tästä – ja tietysti paikan päällä 10.5.2017!