1.7.2017 klo 08:26
Uutinen

Niskavuorimarkkinoilla vieraita Tampereelta

Tänään selviää jälleen, kenestä leivotaan Hauhon sahtimestari. Professori Pertti Saurola on julkistanut voittajan sahtiraadin puheenjohtajana jo useampana vuonna. Kuva on vuodelta 2013.

Niskavuoren markkinat pidetään tänään lauantaina Hauhon Puukoulun piha-alueella kirkonkylässä. Hauhon Yrittäjien järjestämillä markkinoilla ratkotaan Hauhon sahtimestaruus ja nimitetään uusi niskavuorineuvos.

Niskavuoren markkinoille tulee vieraita Tampereelta, Pyynikin kesäteatterista. Niskavuoren nuori emäntä -näytelmän näyttelijöitä ja ohjaaja Miika Muranen saapuvat Hauholle aistimaan aitoa niskavuorelaista tunnelmaa. He kiertelevät markkinoilla lauantaina kello 10 aikaan.

Niskavuoren markkinat on yksi Niskavuoriviikon tapahtumista. Hauholla on vietetty Niskavuoriviikkoa vuodesta 1994 alkaen. Hauhon Niskavuoriviikko on vilkas kulttuuritapahtumien ketju, jonka koonnista vastaa nykyisin Hauho-Seura ja tapahtumien toteutuksesta seuran lisäksi lukuisat hauholaiset yhteisöt, Hauhon Yrittäjät ja Hauhon seurakunta.