Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkoston hallitus 2023.
HYNY:n hallitus vuonna 2023 (vasemmalta oikealle): Niko Tervamäki, puheenjohtaja Kiia Riuttula, Salla Juurakko ja Atte Pohjanmaa. Kuvasta puuttuu Kalle Antila.
15.11.2023 klo 13:49
Uutinen

Nuori yrittäjä, tule vaikuttamaan ja verkostoitumaan – Hae Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien hallitukseen vuodelle 2024

Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien oma verkosto HYNY hakee vuoden 2024 hallitukseen mukaan alle 36-vuotiaita yrittäjiä. Hallitustyö on monipuolista ja sitä tehdään vahvalla tiimihengellä.

HYNY:n toiminta muodostuu muun muassa erilaisista tapahtumista, vaikuttamisesta, viestinnästä ja verkostoitumisesta. Hallituksen jäsenenä pääset edistämään nuorten yrittäjien yhteisiä asioita pääkaupungissamme.

HYNY:n hallituksen jäsenet toimivat järjestön ja nuorten yrittäjien kasvoina ja äänenä mediassa ja kertovat yrittäjyydestä oppilaitosvierailuilla ja muissa yrittäjyys- ja työelämätapahtumissa. Me haluamme, että helsinkiläiset nuoret yrittäjät näkyvät ja kuuluvat yrittäjyyskentällä!

Mitä HYNY:n hallituspaikka edellyttää?

  • Helsingin Yrittäjien jäsenyyttä. Liity mukaan tästä.
  • Alle 36 vuoden ikää.
  • Sitoutumista ja osallistumista hallituksen kokouksiin sekä muutaman kerran vuodessa järjestettäviin tapahtumiin ja muuhun hallituksen yhdessä päättämään työhön.
  • Kiinnostusta yrittäjyyteen ja yhteistyöhön. Hallituksessa on jaossa monenlaisia rooleja osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, muun muassa sisällöntuotantoa ja someviestintää, tapahtumien järjestämistä ja oppilaitosyhteistyötä.
  • HYNY:n puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajiksi pyrkivillä pitää olla hallituspaikka myös jossain Helsingin Yrittäjien kuudessa paikallisyhdistyksessä.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan aktiiviseen nuorten yrittäjien toimintaan, ota yhteyttä verkoston puheenjohtajaan Kiia Riuttulaan sähköpostitse: kiia.riuttula@viralmedia.fi tai Helsingin Yrittäjien toimiston nuorten toiminnan vastaavaan Nina Salmiseen: nina.salminen@yrittajat.fi ja ilmoittaudu 13.12. järjestettävään päätöskokoukseen.

HYNY:n hallitushaku on auki 11.12.2023 saakka. Tutustu HYNY:n toimintaan Instagramissa.

KUVA Jaana Tihtonen