17.9.2019 klo 08:47
Uutinen

Nyt yhdessä liikkumaan!

Jyväskylän Yrittäjät aloittaa pilottiprojektin, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenille enemmän toimintaa. Jäseneltä jäsenelle, edulliseen jäsenhintaan!

Teemat vaihtuvat vuosittain ja nyt ensimmäisenä vuonna keskitytään tarjoamaan liikunta- ja hyvinvointialan yritysten palveluita. Syksyn ohjelma on rakennettu yhdessä Ryhtistudion ja Laajiksen kanssa. Yritykset pilottiin haettiin avoimen haun kautta. Ajatuksena on saada yrittäjät liikkumaan ja sitä kautta lisätä hyvinvointia. .

1) Ryhtistudio: Footbic®-jalkaterien kuntoutuskurssi sekä venyttely- ja pilatesharjoitteet

La 26.10. klo 12−13.30

Ti 29.10. klo 19.15−20.00

Ti 5.11. klo 19.15−20.00

Ti 12.11. klo 19.15−20.00

Footbic-menetelmä on fysioterapeutti Atte Kärnän kehittämä ja harjoittelun tavoitteena on saada jalkaterään liikkuvuutta, vahvuutta ja hallintaa. Harjoittelun vaikutukset tuntuvat vähitellen koko kehossa – jalka nousee arjessa ketterämmin.

Säännöllisellä harjoittelulla on saatu hyviä tuloksia erilaisiin jalkaterien virheasennoista johtuviin vaivoihin ja kiputiloihin kuten jalkapohja- ja jalkapöytäkipuun sekä kantapää-, vaivaisenluu-, vasaravarpaisiin jne. Harjoittelu parantaa lisäksi jalkojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä kehittää tasapainoa.

Kurssilla pääset kuulemaan jalkaterän toiminnasta ja opettelemaan jalkojen hyvinvointia edistäviä harjoitteita Footbic® -palloilla. Kurssilta saat mukaasi kaksi Footbic-palloa ja kotiharjoitteluohjeet, jotta voit jatkaa harjoittelua kotonasi. Tapaamiskerroilla tehdään myös venyttely- sekä pilatesharjoitteita.

Ryhmään mahtuu kahdeksan Jyväskylän Yrittäjien jäsentä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot viimeistään maanantaihin 21.10.2019 mennessä sähköpostitse arja@ryhtistudio.fi tai puhelimitse 0400 686897 (Arja Kohvakka-Viinanen). Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan laskutusta varten sähköpostiosoitteesi, kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Paikka: Ryhtistudio, Ailakinkatu 5E/3 krs, Jyväskylä

2) Laajis: Liikuntatempauksella eri lajit tutuiksi

Ke 2.10. klo 17-19: Seikkailupuisto

Ke 9.10. klo 17-19: ohjattu frisbeegolf

Ke 23.10. klo 17-19: ohjattu e-fatbikesafari

Ke 30.10. klo 17-18: BEAT & BURN® (Kipinä Studio)

Ke 6.11. klo 17-18: Kehonhuolto (Kipinä Studio)

Laajiksen liikuntatempauksessa on tarkoitus aktivoida jäseniä liikkumaan. Luvassa on niin seikkailua, ohjattuja aktiviteetteja ulkona kuin tehokasta sisäliikuntaa Kipinässä.

Ryhmään mahtuu 15 Jyväskylän Yrittäjien jäsentä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 30.9.2019. Lisätietoja, ilmoittautumiset sekä tarkemmat aktiviteettikuvaukset verkkosivuilta https://www.laajis.fi/yrittajat/.

Lisätietoja Laajiksen liikuntatempauksesta ja aktiviteeteista sähköpostilla joonas@laajis.fi (Joonas Laukkanen).

Paikka: Laajis ja Kipinä Studio, Laajavuorentie 15, Jyväskylä

HINNAT

Jyväskylän Yrittäjien jäsenille neljän kerran ryhmä joko Ryhtistudiolla tai viiden kerran ryhmä Laajiksella hintaan 60 €/hlö (sis. kaikki 5 tapaamiskertaa sekä tuntikuvauksissa tarvittavat välineet). Jyväskylän Yrittäjät tukee pilottiprojektia, jolloin pääsemme tarjoamaan jäsenillemme palveluita jäseneltä jäsenelle edulliseen hintaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.