Omistajanvaihdosten pop up -pisteellä TE-palveluiden asiantuntija Markus Pikan kanssa TAKKin Nirvan kampuksella.
13.6.2024 klo 14:09
Uutinen

Onnea Marika Peltoniemelle uusiin tehtäviin | Yrittäjiä palveleva omistajanvaihdoshanke porskuttaa suunnitellusti eteenpäin

Pirkanmaan Yrittäjien omistajanvaihdoshankkeen koordinaattorina toiminut, Hyrian kansainvälisten asioiden koordinaattoriksi siirtynyt Marika Peltoniemi kiteyttää ajatuksiaan hankematkalta hankkeen verkkosivuilla.

OV-hanke keskittyy Pirkanmaan alueen yrittäjien tukemiseen ja uusien toimintamallien kehittämiseen. Hanke palvelee sekä yritystoiminnastaan luopuvaa ja yrityksen toimintaa jatkavaa yrittäjää. Marika Peltoniemen mukaan Pirkanmaan keskeisten omistajanvaihdostoimijoiden – Pirkanmaan Yrityskummien, TE-toimiston yrityspalveluiden, yritysvälittäjien, rahoittajien ja ammatillisten oppilaitosten – yhteistyöllä ja oikea-aikaisella tiedottamisella voidaan edistää omistajanvaihdoksia merkittävästi.

– Hankkeen tulokset rohkaisevat jatkamaan tiivistä alueellista yhteistyötä, jotta pirkanmaalaiset yritykset voivat menestyä ja palvelut ympäri Pirkanmaata säilyvät ja kehittyvät jatkossakin. Näkymät ovat valoisat, ja pirstaleinen palvelutarjonta muuttuu entistä tiiviimmäksi kokonaisuudeksi, mikä edistää alueellista vireyttä ja taloudellista kasvua, summaa Peltoniemi.

Omistajanvaihdoshanke jatkuu suunnitellusti Pirkanmaan Yrittäjien Sari Järvelinin ja Elina Purhon johdolla lokakuulle 2024. 

Lue lisää Marika Peltoniemen ajatuksia hankkeen etenemisestä omistajanvaihdoshankkeen verkkosivuilta.