14.8.2020 klo 12:15
Uutinen

Oulaisissa Hiljaisuuden päivä Honkamajalla la 19.9.2020

Hiljaisuuden päivässä on mahdollisuus kokea luonnonrauhaa ja hiljaisuutta. Päivä järjestetään Oulaisten seurakunnassa ensimmäistä kertaa. Päivän ohjelmassa vuorottelevat rauhoittuminen, rukoushetket ja luonnon ihmettely, hyvää ruokaa unohtamatta. Tarkoitus on olla ulkona ja myös kävellä metsässä, joten varusteet on hyvä varata sään mukaan niin, että ulkona olo ja liikkuminen on mukavaa.
Syyskuussa sää voi olla arvaamaton; kunnon sadevarusteet ovat tarpeen, mikäli sääennuste niin kertoo. Mukaan tarvitaan myös istuinalusta. Saunaan pääsee halutessaan, joten saunakamppeet tarvitaan siinä tapauksessa mukaan. Muuten voi tulla kevyen laukun kanssa: voi jättää keskeneräiset asiat ja haasteelliset projektit kotiin. Hiljaisuuden päivässä suljetaan myös kännykät ja muut sähköiset laitteet. On mahdollisuus suoda itselleen päivän ajaksi levollinen tila.

Päivän tarkka ohjelma on vielä suunnitteilla, mutta tarkoitus on aloittaa aamusella ja lopetella iltasella (klo 21 mennessä). Koko päivä kannattaa siis varata kalenteriin. Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa.

Lisätietoja voi kysyä rohkeasti Marilta tai Ritvalta!
Ilmoittautumiset Marille ( ’); // –> tai puh. 044-5797472) ma 7.9.2020 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa mahdolliset erityisruokavaliot.
Osallistujille lähetetään tarkempaa infoa lähempänä ajankohtaa.Odotamme tapaamista kanssasi ja toivomme että yhteinen päivämme auttaa sinua löytämään uusia polkuja elämääsi.

Yhteistä hiljaisuuden päivää ilolla odottaen!

Mari Jussi-Pekka, Kappalainen, p. 044 5797472

Ritva Pärkkä, Lähetyssihteeri, p. 044 5797432