27.5.2020 klo 14:45
Uutinen

Oulun Kaihdinpalvelulle uusi omistuspohja

Oulun Kaihdinpalvelu on toiminut Oulun alueella aurinkosuojia, kaihtimia ja verhoja myyvänä ja asentavana yrityksenä jo n. 30 vuotta. Seppo Nieminen siirtyi yrittäjäksi yhtiöön vuonna 2011 ja nyt toimintaa jatkaa yrittäjäpariskunta Haapa-aho ja Alamikkelä.

Aurinkosuojien ja verhojen kysyntä on tasaisesti kasvanut vuosien varrella. ”Oikeanlaisilla ratkaisuilla saadaan tehokkuutta energiansäästöön sekä mukavuutta asumiseen. Kun ei häikäise, on kotona oleminen mukavampaa ja toisaalta myös unenlaatua voidaan parantaa oikeanlaisilla pimentävillä ratkaisuilla. Aurinkosuojalla saadaan merkittävästi laskettua asumiskustannuksia”, kertoo Seppo Nieminen.

Yhtiön aikaisempi omistaja antaa omistuksenvaihdoksessa täyden tuen uusille omistajille. ”On mukava nähdä, että työtäni tulee jatkamaan monipuolista osaamista tuova uuden sukupolven omistajat ja pääsen itse ansaitulle eläkkeelle”, toteaa Nieminen.

Haapa-aho on työskennellyt Seppo Niemisen kanssa yhteistyössä kaihtimia ja aurinkosuojia asentaen toiminimensä kautta viitisen vuotta. Hänellä on myös aikaisempaa kokemusta toimialalta. Alamikkelä vahvistaa osaamista yrityksessä monipuolisella osaamisellaan markkinoinnista ja myynnistä. Alamikkelä on toiminut yrittäjänä aiemmin ja hän toimii edelleen yrittäjänä omassa yhden naisen markkinointitoimistossa Valokki Design Oy:ssä.

”Toimintamme painopisteenä tulee myös tulevaisuudessa olemaan laadukas ja ammattitaitoinen palvelu. Panostamme erityisesti asiakaspalveluun, nopeuteen ja tarkkuuteen työssä. Sepon luomalle pohjalle on hyvä rakentaa tulevaisuutta ja uskomme vahvasti, että onnistumme yhteistyössä kehittämään toimintaamme kiihtyvällä tahdilla myös jatkossa sekä palvelemaan asiakkaitamme tehokkaasti. Toimimme Oulussa Artic Store myymälänä ja tarjoamme laadukkaita kotimaisia aurinkosuojia”, toteaa toimitusjohtaja Haapa-aho.

”Täydennämme osaamisalueita hyvin Heidin kanssa. Heidin tuoma vahva ammattitaito yrittäjyydestä, myynnistä ja markkinoinnista tuo yritykselle uutta ulottuvuutta ja pyrimmekin innovoimaan uutta asiakkaiden tarpeiden mukaisesti”, jatkaa Haapa-aho.

”Olemme pariskuntana hioutuneet yhteen ja tässä maailman muuttuessa on mukava olla mukana energiatehokkuutta tuovassa yhtiössä kun aurinkosuojilla voidaan säädellä lämpöä sekä sähkön kulutusta. Panostamme kotimaisiin tuotteisiin ja meiltä saa jatkossa apua sisustamiseen verhojen osalta sekä yrityksille kattavampia näkyvyyttä tuovia palveluita. Aurinkosuojat, kuten sälekaihtimet, rullaverhot, parvekekaihtimet, markiisit ja screen-kaihtimet ovat tärkeässä roolissa kodin viihtyvyydessä ja lämmön säätelyssä sekä häikäisyn estosssa”, kertoo Alamikkelä.

Lisätietoja antavat:
toimitusjohtaja Jarmo Haapa-aho, 040 771 9900, jarmo@oulunkaihdinpalvelu.fi
hallituksen puheenjohtaja Heidi Alamikkelä, 044 021 1124, heidi@oulunkaihdinpalvelu.fi
Seppo Nieminen, 040 728 2928
www.oulunkaihdinpalvelu.fi