9.12.2020 klo 10:31
Uutinen

Pirkanmaalle etsitään uusia henkilökohtaisen avun palveluntuottajia

Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikkö etsii Pirkanmaalle uusia palveluntuottajia toimimaan henkilökohtaisena avustajana palvelusetelimallilla. Palveluntuottajaksi voi ilmoittautua yhteen tai useampaan kuntaan.

Pirkanmaalla on noin 2 000 asiakasta, jotka saavat henkilökohtaista apua. Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikkö kertoo tiedotteessaan, että maakuntaan tarvitaan uusia palveluntuottajia, sillä vuoden 2021 alussa kaikki Pirkanmaan kunnat ottavat käyttöön yhteisen vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun palvelusetelin. Aiemmin palveluseteli on ollut käytössä vain osassa Pirkanmaan kunnista. Palveluseteli on yksi kolmesta henkilökohtaisen avun järjestämistavasta, muita tapoja ovat työnantajamalli ja ostopalvelu.

Palveluntuottajan tulee ilmoittautua kunnan kotihoidon tukipalvelutuottajarekisteriin ja sen jälkeen Palveluseteli-ostopalvelujärjestelmään (PSOP) palveluntuottajaksi. Henkilökohtaisen avun yksikön isäntäkuntana toimiva Tampereen kaupunki hyväksyy palveluntuottajat. Asiakas valitsee näistä itselleen sopivimman palveluntuottajan, jolta hän tilaa henkilökohtaisen avun palvelun.

Osallistu koulutukseen

Henkilökohtaista apua palvelusetelillä tuottaville tai siitä kiinnostuneille yrityksille järjestetään koulutus torstaina 17.12.2020 kello 12–15.30 Teamsilla.

Etäkoulutuksessa käydään läpi Pirkanmaan kuntien yhteisen henkilökohtaisen avun sisältöä, palvelusetelimallin käytäntöjä, Palveluseteli-ostojärjestelmän käyttöä sekä laskutus- ja tapahtumakirjausten tekemistä. Koulutukseen osallistuminen ei sido yritystä tuottamaan henkilökohtaisen avun palvelua palvelusetelillä.

Ilmoittaudu 15.12.2020 kello 12 mennessä täällä >

Lisätietoja saat oman kunnan vammaispalvelutoimistosta tai henkilökohtaisen avun yksiköstä: avustaja(at)tampere.fi ja puhelin 041 730 2108 sekä verkkosivuilta osoitteesta www.tampere.fi/hop.

Lue lisää

Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikön tiedote kokonaisuudessaan >

Lisätietoa palvelusetelimallista >