Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ensimmäisessä pikagallupissa kysyttiin yritysten kesätyöntekijöiden palkkaamisesta

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenviestin mukana lanseerattiin uusi pikagallup – kysely, missä yrittäjiltä kysyttiin, että aikovatko he palkata ja onko heillä ollut haasteita löytää kesätyöntekijöitä yritykseensä.

Vastaajia uuteen pikagalluppiin oli 46 yrittäjää, joista reilu kolmannes ilmoitti, että heillä on aikomus palkata vielä kesätyöntekijöitä. Haasteita kesätyöntekijöiden löytymiseen ei juurikaan ollut.

  • Yrityksille suunnatun pikagallupin tulokset kertovat siitä, että alueen yrityksistä on vielä mahdollista löytää joitakin kesätyöpaikkoja. Kesätyöpaikkatarjontaa kannattaa seurata aktiivisesti ja toimia nopeasti, jos yrityksissä tarvetta ilmenee. Tässä on hyvä mahdollisuus mm. nuorille kesätyöpaikkaa vielä hakeville, sanoo Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen.
  • Kiitos pikagalluppiin jo vastanneille yrityksille. Meille aluejärjestöön kannattaa vinkata yritysten kesätyöntekijätarpeista ja muistakin työvoimatarpeesta. Teemme jatkuvasti tiivistä yhteistyötä alueen oppilaitosten, TE-toimiston, kuntien ja eri sidostahojen kanssa erilaisissa työryhmissä, joissa voimme tuoda yritysten tilannetta tältä osin esille, jatkaa Riikonen.

Pikagalluppiin vastanneiden kesken arvotiin viisi leffalippua Elokuvateatteri Stariin. Leffaliput voittivat: Maarit Lyytikäinen, Risto Luttinen, Seppo Pekkala, Katriina Ruonio ja Pekka Rupponen. Voittajille on ilmoitettu palkinnosta.

Lisätietoja:
Jussi Riikonen, puheenjohtaja, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät p. 040 3100 501.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät yli 4000 jäsenyritystä, 27 paikallisyhdistystä ja 1 jaos. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät tarjoavat jäsenyrittäjille laajat asiantuntijapalvelut ja -verkostot. Lisää toiminnasta Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ppy.fi ja yrittajat.fi .