2.2.2023 klo 12:43
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien vuoden 2022 paikallisyhditys on Muhoksen Yrittäjät– kunniamaininta Kuivaniemen Yrittäjille

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät valitsee jokaisen toimintavuoden päätteeksi alueen 27:stä paikallisyhdistyksestä parhaan toimijan. Mittareina ovat mm. aktiivinen paikallisyhteistyö oman kunnan kanssa, viestintä jäsenyrittäjille, paikallisen yhdistystoiminnan kehittäminen, verkostoituminen ja jäsenmäärän kehittyminen. Vuoden 2022 osalta parhaat pisteytykset sai Muhoksen Yrittäjät. Kunniamaininta annettiin vuonna 2022 Kuivaniemen Yrittäjille pitkäjänteisestä ja tasaisen tuloksekkaasta paikallisyhdistystyöstä. Alueen palkinnot jaetaan Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien järjestön toimintavuoden käynnistävässä Starttiseminaarissa Oulussa 2.2.2023.  Alueen paras paikallisyhdistys, Muhoksen Yrittäjät kilpailee sijoituksesta myös Suomen Yrittäjien paikallisyhdistyskilpailussa sarjassa 100-200 jäsentä ja on jo lunastanut paikan finalistien joukkoon. Valtakunnalliset palkinnot jaetaan 3.2. Lappeenrannassa Suomen Yrittäjien Vaikuttajaforumissa 2023 klo. 21.00 alkavan tapahtuman iltaohjelmassa.

Alueen vuoden 2022 paikallisyhditys Muhoksen Yrittäjät

Muhoksen Yrittäjien toimintaa on viety määrätietoisesti ja aktiivisesti eteenpäin. Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä kunnan kanssa. Paikallisiin yrittämisen edellytyksiin on otettu kantaa laatimalla valtuustoaloitteita mm.yksityisen päivähoidon palvelusetelin puolesta.

Yhdistys on järjestänyt useita tapahtumia, joihin ovat olleet tervetulleita kaikki yhteisistä asioista kiinnostuneet. Syksyllä 2022 järjestettiin mm. elinkeinoseminaari, jossa oli mukana Suomen Yrittäjien johtoa.Toteutuksessa näkyy vahva talkoohenki, hallituksen jäsenet antavat vahvasti omaa panostaan yhteiseksi hyväksi. Uusjäsenhankinta on ollut vahvaa  kuluneen vuoden aikana. Muhoksen Yrittäjät järjestivät kaikille kunnan asukkaille perinteiset joulunavauksen ja vapputapahtuman. Verkostoitumista edistetään sekä yrittäjien kesken ja kaikkien toimijoiden välillä.

Puheejohtaja Mika Mattila palkittiin myös Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien vuoden puheenjohtaja -palkinnolla vuonna 2022 Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien vuosikokoustapahtumassa Oulussa. Mika johtaa yhdistystä positiivisella otteella ja osaa innostaa porukkaa.

Alueen kunniamaininta Kuivaniemen Yrittäjille

Yhdistys toimii sitkeästi ja tasaisesti, pitäen hyvää huolta jäsenistöstään. Yhdistys toimii Iin kunnan alueella, jossa toimii toinenkin paikallisyhdistys – Iin Yrittäjät. Kuntavaikuttamista tehdään yhteistyössä ja hyvässä yhteishengessä. Yhdistyksen puheenjohtaja Ari Kaakkuriniemi johtaa paikallista toimintaa positiivisella ja kannustavalla asenteella. Kuivaniemen Yrittäjillä on erityinen vahvuus yhteishengessä. Yhdistyksen pienestä koosta huolimatta yhdistys toteuttaa joka vuosi oman lehden Kuivaniemen markkinoiden aikaan. Useita vuosia yhdistys myös vastasi markkinoiden järjestämisestä. Kuivaniemellä jäsenet ovat vahvasti sitoutuneita jäsenyyteen. Perinteinen toimintamalli on, että jäseneksi liitytään ja jäsenenä pysytään.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät lisätietoja valinnasta:
Marjo Kolehmainen, toimitusjohtaja marjo.kolehmainen@yrittajat.fi p. 050 5277 288.
Jussi Riikonen, hallituksen puheenjohtaja jussi.riikonen@yrittajat.fi p. 040 3100 501.