Ponnahduslauta rohkeuteen -kehitysohjelma alle 10 henkilön liikunta-, urheilu- ja matkailualan yrityksille

Ponnahduslauta rohkeuteen on mikroyritysten re-start -ohjelma, joka tarjoaa Uudenmaan alueella toimiville pienille yrityksille maksuttomia mentorointi-, koulutus- ja valmennuskokonaisuuksia. Yksinyrittäjät voivat osallistua myös ohjelmaan. Ohjelman tavoitteena on oman yrityksesi ja työsi kehittäminen sekä uudistaminen. Ponnahduslauta rohkeuteen -kehitysohjelmassa käytetään muun muassa mindfulnessin, palvelumuotoilun ja itsensä johtamisen menetelmiä, jotka tutkitusti lisäävät työyhteisön tehokkuutta ja yrityksen kiinnostavuutta. 

Valmennuskokonaisuus kuuluu de minimis -tuen piiriin ja on osallistujille maksuton. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto osana Euroopan unionin koronatukitoimia. Kouluttajina ohjelmassa toimivat Haaga-Helin asiantuntijat. 

Valmennuskokonaisuuteen kuuluu kolme kokonaisuutta ja jos et pääse jollekin tapaamiskerralle, voit osallistua vastaavaan tilaisuuteen myöhemmin.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen linkistä  https://www.haaga-helia.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/kutsu-ponnahduslauta-rohkeuteen-mikroyritysten-re-start-ohjelmaan Hakuaika on jatkuva syksyyn 2022 saakka.