7.2.2023 klo 13:44
Uutinen

Porvoon Yrittäjät on sekä Uudenmaan että Suomen paras!

Kuvateksti: Porvoon Yrittäjien palkinnon vastaanottivat Porvoon Yrittäjien varapuheenjohtaja ja Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Ahtiainen, hallituksen jäsen Marella Närkki, sihteeri Birgitta Palmqvist, puheenjohtaja Marina Nyberg sekä entinen puheenjohtaja Patrik Björkman.

Porvoon Yrittäjät on valittu sekä Uudenmaan että Suomen Yrittäjien parhaaksi paikallisyhdistykseksi. Palkinnot julkistettiin Suomen Yrittäjien Vaikuttajafoorumissa perjantaina 3.2.2023 Lappeenrannassa.

– Kaksikielinen yhdistys on tehnyt vuosikaudet laajaa, laadukasta ja luotettavaa työtä yrittäjien eteen. Toimintaa kehitetään jatkuvasti. Yhdistys on tehnyt tuloksekasta kuntavaikuttamista. Esimerkiksi se on parantanut yhdessä kaupungin kanssa onnistuneessa yhteistyössä Yrittäjien Kuntabarometrin tuloksia, perusteluissa todetaan.

Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska toteaa Porvoon Yrittäjien olevan koko Yrittäjät-ketjun ensiluokkainen kehittäjä.

– Rakentava tapa, jolla se aluejärjestöä ja Suomen Yrittäjiä myöten ylläpitää yrittäjien ääntä, esittää aloitteita ja kehittämisehdotuksia, kertoo onnistumisista ja tarvittaessa nostaa esiin epäkohtia, vie koko järjestöä eteenpäin, Ovaska toteaa.

Porvoon Yrittäjät palkittiin suurten, vähintään 500 jäsenyrityksen sarjassa. Paikallisyhdistys on Uudenmaan Yrittäjien suurin lähes 700 jäsenellään.

– Porvoon Yrittäjät on vuosia ollut yksi ketjumme vahvimmista lenkeistä. Toiminta on ollut yhteistyöorientoitunutta ja näyttänyt omalta osaltaan suuntaa koko aluejärjestölle, Ovaska sanoo.