1.7.2022 klo 13:40
Uutinen

Puheenjohtajan kesäterveiset

Kesä on parhaimmillaan ja toivottavasti iso osa yrittäjistä pääsee irti yrittäjäarjesta. Aika ajoin etäisyyden ottaminen antaa perspektiiviä omaan työhön ja myös omaan itseensä. Kauempaa myös erilaiset ongelmat ja haasteet näyttävät pienemmiltä. Loma on parasta aikaa levätä ja antaa ajatusten hautua muutenkin kuin helteessä. Yrittäjä tarvitsee levänneitä ja virkeitä aivojaan. Pidä huoltasi aivojesi hyvinvoinnista!

Kevään aikana ja alkukesästä olemme jatkaneet vaikuttamistyötä Jyväskylässä. On tärkeää, että yrittäjyyden merkitys kaupungille ymmärretään mahdollisimman laajasti niin päätöksenteossa kuin valmisteluvaiheessa. Yrittäjille suunnatun Kuntabarometrin vastauksissa näimme hyvin, mitä yrittäjät odottavat kaupungilta. Muun muassa lupapalvelut sekä kaavoitus ja rakentaminen vaativat yrittäjälähtöisempää otetta. Näitä asioita olemme vieneet kaupungille viestinä jo pidempään ja siellä onkin projekteja käynnissä palveluiden parantamisen ja yrittäjämyönteisemmän suhtautumisen osalta menossa. Kaupunginvaltuutettujen kanssa pidetyssä tapahtumassa saimme hyvin laajalti hyväksyntää nykytilanteen kohentamisen osalta. On tärkeää, että Jyväskylässä palvelut toimivat ja yrittäjät sekä yritykset otetaan huomioon eri päätöksenteon vaiheissa. Yrittäjiä tulee kuulla vieläkin paremmin yrityksiin vaikuttavien päätösten ja toimien osalta. Vaikuttamistyö jatkuu jälleen kesälomien jälkeen eri työryhmissä sekä kokouksissa.

Muistakaa tarkistaa tapahtumakalenterimme, mistä löydätte kesäloman jälkeiset tapahtumat. Muun muassa Karting-kisat ja muuta mielenkiintoista on luvassa!

Hyvää kesää kaikille ja ottakaa ilo irti lämpimistä keleistä!

Kesäterveisin

Jari Parkkisenniemi
Puheenjohtaja