3.2.2023 klo 08:20
Uutinen

Puheenjohtajan kynästä: Maakunnallinen yrittäjäjuhla oli loistava startti tähän vuoteen!

Maakunnallinen yrittäjäjuhla oli loistava startti tähän vuoteen! Yrittäjien välillä oli varmasti juhlahumuisia keskusteluita ja vaikuttajien kanssa pääsimme edistämään keskustelua hiukan erilaisessa ympäristössä. Ympärillä näkyi paljon iloisia ja hymyileviä kasvoja! Juhlissa palkittiin myös yrittäjiä. Jyväskylän Vuoden yrittäjäpalkinto meni tällä kertaa Toivolan Vanhan pihan sekä pitopalvelun pitäjänä tunnetulle Art Catering Oy:lle ja sen yrittäjälle Arto Hakaselle. Palkintosadetta riitti myös yhdistyksemme jäsenille muutenkin. Keski-Suomen Vuoden Nuori yrittäjä -palkinnon sai Riva Clothing yrittäjinään Eeva Geier ja Riku Keihäsniemi. Hienoa! Onnea yrittäjäpalkituille!

Yrittäjäjuhlia varten Jyväskylän kaupunki teki videon, johon saimme myös kutsun osallistua. Videolla tarkoituksena on viestiä sitä yhdessä tekemistä, jonka seurauksena Jyväskylä menestyy. Viestimme on kaupungin päättäjätaholla kuultu siitä, että Jyväskylä voi menestyä hyvin vain, jos meillä on menestyvää yrittäjyyttä paikallisesti ja ympäristö, missä on riittävästi palveluiden käyttäjiä. Tähän tähtää myös kaupungin kanssa yhdessä tehtävä elinkeinolupaus, joka on tavoitteena julkistaa tämän kevään aikana.

Tälle vuodelle olemme uudistaneet tapahtumakonsepteja. Tavoitteena on uudistua ja tavoittaa teitä laajemmin. Jo pikkujouluissa joulukuussa näkyi mukana myös uusia kasvoja, mikä on hieno asia. Yrittäjäyhdistyksen yksi tehtävä on yhdistää yrittäjiä ja saada aikaa positiivisia kohtaamisia, mikä edesauttaa, tukee ja toivottavasti myös luo uusia mahdollisuuksia yrittäjänä toimimiseen. Muista lukea viestintäämme ja käydä kurkistamassa tapahtumakalenterista tulevia tapahtumiamme. Tapahtumissa tavataan!

Hyvää lumista talven jatkoa teille kaikille!

Terveisin
Jari
Puheenjohtaja

Jari Parkkisenniemi