Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

25.4.2023 klo 11:17
Uutinen

Puheenjohtajan kynästä: Positiivisesti PK-yrittäjäillassa

Viime viikolla vietimme jälleen pitkästä aikaa Jyväskylän kaupungin PK-yrittäjäiltaa. Ilta oli mahtava tilaisuus nähdä laajasti tuttuja sekä myös uusia yrittäjiä. Tämä traditio oli jäänyt telakalle kolmeksi vuodeksi pandemian vuoksi ja tästä syystä meidän paikallisyhdistysten yrittäjyyden edistyksen tunnustuskin oli jakamatta. Tunnustuksen valinta suoritetaan sen perustaneiden eli Jyväskylän, Korpilahden ja Jyvässeudun yrittäjien puheenjohtajiston kesken. Kävimme paljon keskustelua mahdollisesta tunnustuksen saajasta ja olimme kuitenkin nopeasti yksimielisiä siitä, että tällä kertaa tunnustus kuuluu Risto Kovalalle. Risto on ottanut useasti yritysten asioita hoitaakseen ja viedäkseen eteenpäin siten, että yritykset ovat saaneet tarvitsemaansa palvelua. Tämä on tärkeää työtä. Onnea Risto!

Liian usein yrittäjienkin parissa nostamme esiin negatiivisia asioita, vaikka ympärillä tapahtuu myös paljon positiivisia asioita. Tämä ei tarkoita, etteikö negatiivisista asioista saisi puhua. Niistä pitää puhua ja nostaa esiin, koska se on yksi tapa kehittää toimintaa ja saada muutosta aikaan. Kiitoksella on kuitenkin myös paikkansa kiireisessä yrittäjäelämässä. Positiivisten asioiden huomaaminen ja huomioiminen antaa virtaa ja auttaa jaksamaan. Väitän, että kiitoksen sanominen ja vastaanottaminen pitää lääkärin loitolla tai ainakin vähän kauempana.

Vaikuttamisrintamalla on viimeisimpänä uutisoitu valtakunnan tasolla Fortumin sähkösopimusten sopimussakkojen peruminen yrittäjiltä, jotka olivat siirtyneet sähkösopimuksesta toiseen Fortumin myynnin antamien tietojen perusteella. Nämä yhteydenotot olivat lähteneet yksittäisiltä yrittäjiltä Suomen Yrittäjiin, missä asia otettiin välittömästi työn alle. Jokaisen yrittäjän on hyvä tietää, että me paikallistasolla Jyväskylässä, Keski-Suomen Yrittäjät aluetasolla ja Suomen Yrittäjät valtakunnan tasolla olemme yrittäjiä varten.

Hyvää vappua kaikille!

Terveisin
Jari