22.8.2019 klo 16:23
Uutinen

Pyhtään Saaristomarkkinoilla jaettiin yrityspalkinto ja nimettiin vuoden Saariston Sven

Pyhtään Saaristomarkkinoita vietettiin 16.-17.8. Lököressä meren äärellä. Yrittäjäkiertue oli Pyhtään Yrittäjien vieraana tapahtumassa viemässä yrittäjäjärjestön sanomaa markkinakansalle.

Yrittäjäjärjestöä tutuksi

Yrittäjäkiertue oli tällä kertaa liikkeellä kiertuerekalla. Rekka oli viikonlopun ajaksi pysäköity Lökören kauniisiin rantamaisemiin. Rekan sisätiloissa pääsi tutustumaan yrittäjäjärjestön toimintaan ja ulkopuolella oli mahdollista istua auringossa nauttien kylmiä tai kuumia virvokkeita. Viikonlopun aikana markkinoilla vieraili tuhansia kävijöitä nauttimassa markkinatunnelmasta.

Avajaisissa palkittiin paikallisia

Saaristomarkkinoiden avajaisia perjantaina 16.8. oli seuraamassa runsasjoukkoinen yleisö. Jännityksellä odotettiin, kenelle jaetaan yrityspalkinto ja kuka kruunataan vuoden Saariston Sveniksi tai Saariston Sirkaksi.

Pyhtään kunta jakoi perinteisesti oman yrityspalkintonsa ja tänä vuonna tämän kunnian sai omakseen Colombier Finland Oy. Colombier Finland Oy päällystää papereita ja pahveja muovittomilla barrier päällysteillä.

Palkintoa oli jakamassa Pyhtään kunnanvaltuuston puheenjohtaja Osmo Kallio, Pyhtään Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Almgren, kunnanhallituksen puheenjohtaja Jyrki Metsola sekä kunnanjohtaja Jouni Eho. Palkinnon vastaanotti Colombier Finland Oy:n Suomen toimintojen aluejohtaja Carl-Erik Guttormsen.

Kuudettatoista kertaa jaettu tunnustus meni tällä kertaa Svenille. Saariston Sven nimityksen sai paljasjalkainen pyhtääläinen ja kylävaikuttaja Per Anttas.

Kuvat ja teksti: Minna Parkas