8.8.2018 klo 10:36
Uutinen

Restartup -hanke järjestää Boost campin yrityksen ostaneille!

Kohderyhmä

Kohderyhmänä on joko valmistautuvat ostajat (esim. sukupolvenvaihdoksessa jatkajat) tai juuri yrityksen ostaneet (max. 2 vuotta riippuen Boost campin kiinnostuksesta). Ryhmään haetaan työllistäviä yrityksiä, joilla on kasvutavoitteita. Osallistujat edustavat eri toimialoja ja ovat joko päivittämässä tai hakemassa tietoa eri aiheista. Alkuun tehdään kartoitus osallistujien osaamisen tasosta sekä yrityksen tilanteesta tunnuslukujen perusteella. Ryhmä muodostuu 15 yrittäjästä.

Tavoite

Boost campin tavoite on kehittää ostajia, jotta he voivat tehdä liiketoiminnan kehitystä. Lähtökohtaisesti tarkoitus on antaa eväitä ostajille niin liiketoiminnallisissa asioissa kuin itsensä kehittämisessä. Osallistujien henkilökohtainen tavoite voi olla esim. 5 vuoden strateginen työ tai kehitysprojekti.

Boost camp

Boost camp on kuusi kuukautta kestävä kokonaisuus, jossa on 10 verkostoitumispäivää. Verkostoitumispäivien kesto on 6 tuntia, joihin osallistujien on sitouduttava. Ensimmäinen Boost camp ryhmä aloittaa syksyllä 2018 ja toinen keväällä 2019.

Verkostoitumispäivät on teemoitettuja eri asiayhteyksillä, tapaamiset aloitetaan alustavalla teemalla jonka jälkeen tehdään suorittavia toimenpiteitä esim. ryhmätöitä. Osallistujille voi antaa ennakko- tai kotitehtäviä, joita käsitellään tapaamisissa.

Verkostoitumispäivien aiheet ovat (kutakin aihetta käsitellään kahdessa verkostoitumistapaamisessa):

  • yrityksen tilanneanalyysi
  • henkilöstöjohtaminen
  • myynti- ja markkinointi
  • juridiikka
  • talousosaaminen

Ilmoittautumiset:

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/87ed7d1e-a69b-4fda-875e-80b84b000834?displayId=Fin1572867

Lisätietoja:

Paula Pihlajamaa, 050-43399808, paula.pihlajamaa@yrittajat.fi

Restartup -vaihtoehto yrittäjyydelle -hankkeen rahoittajia on EU:n aluekehitysrahasto, Pohjois-Pohjanmaan Liitto sekä Pohjois-Pohjanmaan kunnat.