29.11.2017 klo 15:02
Uutinen

Riihimäen asemanseutua elävöitetään pop up -tapahtumalla

Riihimäellä pääsee huomenna torstaina ilmaiseksi taksikyydillä Hämeenkadulta rautatieasemalle. Asemanseutu uudistuu pop up -tapahtumalla elävöitetään asemanseutua ja kerätään palautetta matkustavaisilta.

First Round järjestää yhdessä riihimäkeläisten yrittäjien kanssa Asemanseutu uudistuu popup -tapahtuman Raide Kabinetissa, Asema-aukiolla ja Rauli Mårdin & First Round Oy:n Arts & Gizmos Showroomissa, Riihimäen vanhassa voimalassa ”Piipussa” rautatieasemaa vastapäätä 1. kerroksessa.

– Tapahtuman tarkoitus on kehittää ja testata uusia palveluita ja tuotteita, jotka aidosti kiinnostavat junalla matkustajia ja erityisesti työpaikkaliikkujia. Tavoitteenamme on elävöittää asemanseutua, tarjota palveluntarjoajille uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä lisätä ja sujuvoittaa työpaikkamatkustamista junalla. Pop upin yhteydessä keräämme myös palautetta junassa matkustajilta, kertoo Pia Bister First Roundilta.

Mukana tapahtumassa ovat Rauli Mård, Small Data Garden, Lähi-Tapiola, Mehiläinen, AsemaX, In-Gafe, K-Supermarket Kumela, Lehmustien Juhlatalo, Kehonhuolto Jumissa, Taksi Suvanto, JPJ Liikun-takeskus, Tango Wellness, Riihimäen Yrittäjät ja Riihimäen kaupunki. Vastaava tapahtuma toteutettiin myös Seinäjoella 25.11.2017.

– Tapahtuman aikana ihmiset voivat mitata terveyttään, rentoutua minihieronnassa, saada parhaimmat neuvot personal trainerilta sekä pääsevät tutustumaan terveyden alan uusimpiin palveluihin ja tuotteisiin ja ostamaan herkullisia eväitä ja kauppakassin matkaan tai kotiin. Raide Kabinetissa Asema-aukiolla on tarjolla glögiä ja pipareita ja Arts & Gizmos Showroomista saa Batmanilta eväät iltaan. Tapahtuman aikana järjestämme nonstop-kuljetuksen Hämeenkadulta asemalle!

toimitus@hameenyrityssanomat.fi