26.5.2020 klo 08:26
Uutinen

Sääntömääräinen kevätkokous järjestetään kesäkuussa

Jyväskylän Yrittäjien sääntömääräinen kevätkokous järjestetään poikkeuksellisesti 10.6. Juurikkasaaressa. Poikkeavan ajankohdan mahdollistaaa eduskunnan lakiin asetettu väliaikainen pykälä.

Jyväskylän Yrittäjien sääntömääräinen kevätkokous järjestetään poikkeuksellisesti 10.6. eduskunnan päättämän väliaikaisen lain (290/2020) antaman poikkeuspykälän mukaan. Kevätkokouksen pitäminen on mahdollista, koska kokoontumisrajoituksia on purettu 1.6 alkaen. Kokouksen aikana tulee huolehtia turvaetäisyydestä. Älä tule paikalle, jos olet flunssainen tai olet altistunut tai mahdollisesti altistunut viimeisen 14 vuorokauden sisällä koronavirukselle.

Kokouksessa käsitellään hallituksen laatima toimintakertomus ja tilinpäätös edelliseltä tilikaudelta sekä tilintarkastuskertomus, vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille mahdollisille tilivelvollisille.

Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtajan valitsee sääntöjen mukaisesti jäsenistö. Maarit Venäläisen erottua puheenjohtajuudesta valitsee poikkeuksellisesti kevätkokous hänelle jatkajan kaudelle 2020.

Säännöt 11 §: Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtajat (vähintään yksi ja enintään kolme, valitaan järjestäytymiskokouksessa toimintavuoden alussa) sekä vähintään neljä ja enintään 15 muuta jäsentä.

Puheenjohtajaksi ehdolle asettuneet:

Jari Parkkisenniemi

Jyväskylän Yrittäjien hallitus on päättänyt, että yhdistyksen jäsenyrityksen varsinainen edustaja (yrittäjä) voi valtuuttaa asiamiehen tai toisen valtuutetun edustamaan yritystä kokouksessa. Valtuutuksesta tulee kirjoittaa valtakirja, mistä käy selkeästi kuka valtakirjan on myöntänyt (yritys, henkilö ja henkilöturvatunnus) sekä kenelle valtakirja on annettu käytettäväksi. Käytä liitteenä olevaa valtakirjaa.

Koronatilanteen vuoksi kokoukseen osallistujia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon 8.6. mennessä: https://www.lyyti.in/JY_kevatkokous_2020

Osallistujille lähetetään tarkemmat ohjeet kokouksesta, kokouspaikalla toimimisesta sekä turvallisuusohjeista ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen sähköpostitse.

Tervetuloa!

Lisätietoja antaa varapuheenjohtaja Jari Parkkisenniemi, p. 050 355 5087, jarip@aprender.fi

Puheenjohtajaksi ehdolle?

Voit asettua ehdolle puheenjohtajaksi ennakkoon tai kokouksessa. Halutessasi voit lähettää lyhyen esittelyn itsestäsi kuvan kera 5.6. mennessä anni.peltonen@yrittajat.fi, jolloin voimme esitellä sinut kokouksessa.