25.3.2023 klo 11:18
Uutinen

Sähkösopimukset etuhintaan Oomista

Oomi ja Oulun Yrittäjät ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen mukaan saat yhdistyksen jäsenenä sähkösopimukset etuhintaan niin yrityksellesi kuin kotiisikin.

Mikä on Oomi?

Oomi Energia on sydämeltään paikallinen, mutta lihaksiltaan valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö, jolla on yli 400 000 tyytyväistä asiakasta. Oomin ovat perustaneet Oulun Seudun Sähkö, Lahti Energia, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tervolan Energia ja Vesi.

Oomi Energia tarjoaa yrityksellesi sopivat sähkö-, aurinkovoimala- ja sähköautojen latausratkaisut sekä työsuhdepyörät. Tutustu tarjontaamme!

Oomin tuotteet ja palvelut

Sähkösopimukset

Oomilta saat sähkösopimukset joka tarpeeseen. Fiksulla ratkaisulla yrityksesi voi säästää pitkän pennin. Voit esimerkiksi hankkia sähköä alkuperätakuulla varmennettuna uusiutuvana energiana. Osaava ja palveleva tiimimme vastaa sähkön hankinnasta, jolloin voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Tutustu sähkösopimuksiimme ja tee etuhintainen sopimus kampanjakoodilla YRIOULU23


Aurinkovoimalat

Oomilta saat yrityksellesi myös aurinkovoimalan luotettavasti kokonaistoimituksena suunnittelusta asennukseen sekä aurinkovoimalan investointiin erilaisia rahoitusratkaisuja, joista voit valita yrityksellesi sopivimman.

  • Avaimet käteen -palvelu
  • Takuu- ja huoltosopimus jopa 25 vuoden käyttöajalle
  • Erilaisia hankintamalleja, esim. Oomi Vuokrasopimus tai investointirahoitus
  • Oomi Aurinkovoimalan voi hankkia myös vaivattomalla ja turvallisella palvelusopimusmallilla (PPA-sopimus), joka ei sido omaa pääomaa

Lue lisää aurinkovoimaloista


Sähköautojen latauspisteet

Tarjoamme myös sähköautojen latausratkaisut avaimet käteen -periaatteella asennuksesta käyttöönotto-opastukseen:

  • Avaimet käteen -kokonaisratkaisu joko kertakaupalla tai leasing-sopimuksella
  • Vastaamme latausinfran rakentamisesta ja latauslaitteiden asentamisesta
  • Ylläpitosopimus varmistaa laitteiden toimitakunnon

Lue lisää latauspisteistä


Oomi Fillari

Oomi Fillari on uusi yrityksille suunnattu palvelu, jonka kautta työnantaja voi tarjota verovapaan työsuhdepyöräedun työntekijöilleen. Oomi Fillari on joustava, vaivaton ja helppokäyttöinen tapa hankkia työsuhdepyörä.

Lue lisää Oomi Fillarista